Aktuellt

Låter andra göra jobbet…

Efter ett marathon låter jag benen vila lite. Too bad, för de som kommer i min väg…

När jag vilar får andra helt uppenbarligen träna för mig med…

Jag vet inte om det är för att jag vilar mina ben som jag fick lite överskottsenergi på cirkelpasset jag höll i morse. Vet inte om min längtan efter att ta ut mig liksom spillde över och fick mina stackars deltagare att jobba för mig också. För de gjorde de. Tog ut sig, svettades, svor och kom igen. Sen kröp de ut. Efter att första vilat längs väggarna i 15 minuter.  Tur att det var några riktiga tuffingar som inte låter sig skrämmas så lätt…

Och spinningen igår. Medan jag maskade i sadeln körde de andra tills rutorna immade igen. Och sen får man sånna här meddelanden idag:

Hej ! Tog nog i riktigt ordentligt igår, har väldigt matta ben idag. Blev mycket mjölksyra …

Nu är det nog dags att tant börjar röra på sig snart så att inte folk tar ihjäl sig!

2 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  16 september, 2015 kl 06:50

  Haha… Det är bra att förverkliga sig själv genom andra har jag hört…

  • Svara
   Anna
   16 september, 2015 kl 15:54

   Eller hur :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.