Aktuellt

Anmäld!

Det är farligt att vara förkyld. För min springlängtan blir liksom övermäktig och det slutar med att jag anmäler sig till en massa saker. Och det hade väl inte varit så farligt om det var en knyppelkurs eller vårruset jag slog till på. Men springlängtan är större än så. Det blev Markusloppet. 50 kilometer terräng. På en årstid då Skåne är som lerigast och regnigast. Hur tänkte jag nu?

Sist det begav sig var 2010 och jag blir nervös när jag läser rapporten från loppet. Det kommer inte bli en walk in the park. Det kommer göra ont. Och det kommer att vara fantastiskt skönt efteråt.

Innan dagen är slut har jag förmodligen anmält mig till Kristianstad Trail, Yddingeloppet och Helsingborgs terränglopp också. Och kanske lite Yoga Games i Stockholm för att liksom balansera upp det hela lite…

Går du också bananas på anmälningsknappen när du är förkyld?

4 Kommentarer

 • Svara
  Elin & Loe
  19 september, 2015 kl 09:33

  Haha, vad härlig du är! Längtar något otroligt tills dagen då vi känner samma kärlek för löpning som du verkar göra.

  Ha en fin dag :)

 • Svara
  Rund är också en form!
  20 september, 2015 kl 07:18

  Det behöver faktiskt inte vara när jag är förkyld. Utan det går i perioder. Det räcker att någon bekant pratar gott om ett lopp så blir jag TOKINSPIRERAD och vill anmäla mig på stört.
  Hoppas jag inte anmäler mig till Markusloppet nu bara…. :-o ;-)

  Kram M

  • Svara
   Anna
   20 september, 2015 kl 08:59

   Ja men JAAAA! Såklart ska du anmäla dig till Markus!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.