Aktuellt

Snabbis

Alltså jag har en massa blogginlägg i pajpen som kräver lite tid. Lite recensioner. Hörlurarna som till och med jag  ska tycka om att springa i. Jag som aldrig springer med lurar. Och boken som jag hängt med i soffan de senaste dagarna. Inspirerats och blivit glad av. Men sånna blogginlägg skriver man inte på fyra minuter, och fyra minuter är allt jag har.

Därför blir det ett snabbisinlägg. Typ ett vad-ska-jag-hitta-på-i-veckan-inlägg. Så här:

Måndag: spinning och yoga
Tisdag: Tusingar. Holy macaroni. Redan nervös.
Onsdag: Body Pump innan tuppen. Bästa onsdagsstarten. Ångest hela tisdag kväll dock…
Torsdag: Backintervaller på Storgatan och yoga for athletes på Sats i Malmö. Sjukt kul att testa andra ställen! Ja inte Storgatan då…
Fredag: Ladda för stordåd…
Lördag: Midnattsloppet. Fast inte på max. Sparar krut till nästa veckas marathon.
Söndag: utrymme för spontanitet…

Blandad kompott alltså. Nästa gång jag ska skriva ett blogginlägg på fyra minuter ska jag berätta om den nya tofun jag upptäckt. Smakar mycket mindre gummi än vanlig tofu.

Fil 2015-08-31 17 03 49 Ja, jag glömde torka tallriken…

3 Kommentarer

 • Svara
  Rund är också en form!
  31 augusti, 2015 kl 17:51

  Ser ut som en bra vecka. Tusingar: spännande! ;-)

 • Svara
  Mia
  31 augusti, 2015 kl 17:59

  De där hörlurarna går jag också och ruvar på :D

 • Svara
  Anna
  1 september, 2015 kl 11:58

  Ja, lurar vill jag ha recension på! Jag vill ha lurar, men hittar ju inga! Småpluttar i öronen ramlar ju ur, spelar ingen roll hur bra de är enligt andra – de är inte bra på mig! Nu har jag en variant som man hakar fast på örat, och kan justera lite, de funkar – men bra är de inte … Jag vill ha nåt som sitter still under 1-2-3 mil, i svett och regn – ljudkvalitén är sekundär för mig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.