PT-Online

Jag är spänstig som en elefant vilket jag fick det yttersta beviset för i torsdags. Jag vet att min löpning hade tjänat massor på ett par spänstigare ben men kommer liksom aldrig till skott med den där spänstträningen. Med torsdagens incident fick jag liksom en morot att ta tag i det där…

image

Moroten sammanföll dessutom lägligt med att jag blev kontaktad av PT Online för ett samarbete. PT Online erbjuder personligt anpassade tränings- och kostupplägg och jag fick frågan om jag ville testa deras tjänster.

Eftersom jag är min egen kostguru (eller rättare sagt, jag vill äta som jag gör och låter ingen peta i mina matvanor) och kommer att följa TSM:s program mot Stockholm marathon tänkte jag att styrketräning och spänst, med fokus löpning, vore ett roligt område att få hjälp med. Så så fick det bli.

Om ett par veckor drar vi igång projektet Anna 2.0. Kanske blir det ett par trasiga underben på vägen men när de är färdiga med mig hoppar jag förhoppningsvis grodhopp över Västerbron. Let’s kick it!

Vill du ha inspiration till nya övningar finns det mängder av dem på PT Onlines hemsida. Tydligt förklarat med bilder, text och videosnuttar.

Inga kommentarer

Kommentera