Google den allvetande?

Det är roligt att kolla vilka google-sökningar som leder till min blogg. Den särklass vanligaste (förutom ”orka mera”, ”piggelina” och ”anna nystedt”) är ”löparknä”. Tragiskt men sant att så många behöver googla just det.

Idag har någon googlat ”hur lång tid tar det att springa Axa Fjällmarathon, 27 km?”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHur lång tid det tar beror på hur mycket man fikar…

En intressant fråga kan tyckas och en ganska tuff utmaning för Google. Är det Emelie Forsberg som frågar, eller en lönnfet soffpotatis med begynnade 50-årskris? Förväntar man sig på riktigt att hitta svaret på Google?

Jag kan tyvärr inte heller ge ett svar på hur fort man springer 27 km fjäll, men idag sprang jag 28 km platt asfalt på 2:28. Med ett sjukt flow från början till slut. Lätta steg och lugn andning. Ni vet känslan då man aldrig vill att det ska ta slut.

IMG_9717.JPG

En annan dag är benen tyngre och tiden långsammare. You never know. Och svaret går inte att hitta på Google.

IMG_9714.JPGOmväxling förnöjer. Varför bara springa åkrar när man har springavstånd till Malmö?

2 Kommentarer

 • Svara
  Hanna
  1 augusti, 2015 kl 20:16

  Grymt bra sprunget!

  • Svara
   Anna
   2 augusti, 2015 kl 16:18

   Tack tack :)

  Kommentera