Core gone blåbärspaj

Lika hemma som gymmet är under vinterhalvåret, lika bortkommen känner jag mig där under sommaren.

Foto 2015-08-04 09 20 57

Eftersom gymmet är mitt andra hem större delen av året brukar jag ta mig friheten att helt checka ut därifrån ett par veckor varje sommar. De senaste fyra veckorna har jag bara tränat utomhus. Löpning och cykling enligt någon form av varannandagsschema. För oavsett hur “dålig” denna sommar varit så har den varit perfekt för utomhusträning. Men idag ville jag ha lite omväxling och ramlade in på en klass CX WORX. Coreträning extra allt.      

Det brukar inte vara något fel på min core. Men då brukar jag inte heller vara borta från gymmet en månad i sträck och totalskolka från allt vad core och funktionell träning heter. Idag var det fel på min core. Den kopplade inte. Den måste ha stannat hemma i solstolen eller förvandlats till blåbärspaj.

Jag kände mig svag. Ni vet den där värsta känslan i världen. En vecka semester till. Lite mer cykling, löpning och blåbärspaj. Sen hörrö coren, är det dags igen!

5 Kommentarer

 • Svara
  minatraningstajtsjeanna
  5 augusti, 2015 kl 08:49

  Hehe, aj fil jo. Känt mig svag hela sommaren. För att jag bytt träningsform och tränat med egen vikt istället för på gymmet. och det går tydligen inte att omsätta riktigt! Haha.

  • Svara
   Anna
   6 augusti, 2015 kl 06:23

   Det är farligt med sommar! Å andra sidan känner jag mig ovanligt stark i löparbenen. Man kan väl inte få allt. Vi kommer igen till hösten :)

 • Svara
  hejaerika
  5 augusti, 2015 kl 15:03

  Haha, samma här! Har också skolkat från gymmet (trots att vi har eget gym i garaget) och jag orkar knappt göra armhävningar på knä. Kroppen bara; vad GÖR du!?
  Men snart så! ;)

  • Svara
   Anna
   6 augusti, 2015 kl 06:23

   Snart så! Fast först lite mer sommar och blåbärspaj :)

 • Svara
  Inväntar träningsvärken… |
  5 augusti, 2015 kl 15:29

  […] Anna hade i alla fall också en jobbig coreupplevelse, och det tröstar mig lite att jag inte är den enda som känner sig svag. T.o.m. Super-Anna gör det ibland! […]

 • Kommentera