Aktuellt

Alternativ träning


Om man är trött efter ett marathon är det ingenting mot hur det känns efter en dag som lopparrangör och tävlingsledare. Idag gick CenterSydRuschen av stapeln och det visade sig bli ett träningspass av rang.

Fil 2015-08-29 19 30 59

Jag har förvisso inte sprungit en enda meter men gått desto fler. På en yta stor som en tändsticksask samlade jag ihop 20000 steg och hela 15 kilometer.

Under nio timmar har jag inte suttit ner mer än tre minuter men det var lyckliga tre minuter. Fikapaus med croissant. Ibland måste man ta sig tiden. Prioritera…

Men jag har inte bara gått, stått och fikat. Jag har dessutom fått min beskärda del av funktionell styrketräning. Att bära stolpar, bord och stolar kan vara minst lika jobbigt som vilket kettlebellpass som helst. Lådor med äpplen väger också en del…

Som efter vilket träningspass som helst har jag sett till att fylla på kolhydratförråden efteråt. Det är viktigt har jag hört.

Fil 2015-08-29 19 28 12

På vätskefronten har jag dock slarvat.  Det var ont om vätskekontroller och nu straffas jag med huvudvärk. Stretchen får därför bli i soffan. Raklång.

Trött eller inte,  men ett galet kul träningspass blev det. Får man regga det i Funbeat?

6 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  29 augusti, 2015 kl 20:34

  Ja det får du. :-) Bra jobbat!

 • Svara
  andreas
  30 augusti, 2015 kl 09:38

  Vet en som loggar sin grässklippning på garmin connect… :) Och nej det är inte jag men jag har övervägt det haha (har bytt till manuell klippare för att få mer vardagsmotion däremot)

  I alla fall, tror det kommer bli bättre nästa år när alla renoveringar är klara så att ni kan ha större område! Det bästa vore om de samla alla aktiviteter på ett stort område på parkeringen på baksidan. Förstår att alla affärer runt om vill att folk kommer dit… men… :)

  • Svara
   Anna
   31 augusti, 2015 kl 09:33

   Vi har också en manuell…. vi har använt den en gång. Resten (de andra två på en sommar….) lånar vi grannens :) Så, ja. Manuell gräsklippning får du fasen regga, det är apjobbigt! Promenader däremot…. nej!!!

   Vi ser framemot nästa år då bygget är klart och inte en byggarbetsplats, tror det kan bli kanon!

 • Svara
  Gert
  30 augusti, 2015 kl 11:00

  Kakan ser god ut.Du får dricka i efterhand då.Barnen såg glada ut när dom sprang.
  Bra jobbat. :)

  • Svara
   Anna
   31 augusti, 2015 kl 09:34

   Kakan är fantastisk. Du måste prova! Incognito i Lund – raketbränsle av bästa sort!

 • Svara
  Mari
  31 augusti, 2015 kl 15:34

  Gött! vilken dag =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.