Samarbeten…

“Hej Anna,

Mitt namn är A och jag är Nordics Country Manager här på XXX […]. XXX är Europas ledande kosttillskottsvarumärke och vi växer väldigt starkt i Norden just nu.

Jag har följt din blogg under ett tag nu och tycker att du skriver väldigt intressant och tillförlitligt om sunt livsstil och träning. Jag tycker att det du meddelar till dina läsare/följare passar perfekt för XXX och skulle gärna vilja se dig i ett samarbete med oss!”

———————————————————————————

“Kära X,

Om du hade läst min blogg “ett tag” hade du vetat att jag inte är så värst mycket för kosttillskott. Att reklam för kosttillskott på min blogg hade känts både krystat och fel. Jag får i mig alla mina proteiner och lite därtill från maten jag äter. Jag älskar att träna och jag älskar mat. Därför passar jag på att njuta medan jag får i mig mina näringsämnen. Mycket hellre än att äta pulver och piller.

Men tack för att du frågade…”


Så mycket roligare än pulver…

5 Kommentarer

 • Svara
  andreas
  17 juli, 2015 kl 19:56

  Helt enig. Jag tar d-vitamin på vinterhalvåret som tillskott dock även om jag knarkar morötter och annat d-vitaminrikt. Hade helst velat kunna vara ute mer på dagtid under vintern, vilket är en bättre lösning än tillskott men de är som de är när man är kontorsråtta. Får se om de går att få till när det är dags att återgå till tjänst. Det bästa hade väl varit om alla kunde vara ute mer på dagtid under vintern men kortsiktigt tror jag många skulle må bättre om de fick i sig mer d-vitamin under mörkerhalvåret.

  • Svara
   Anna
   17 juli, 2015 kl 21:44

   Jepp, D-vitamin äter jag också på vintern (när jag kommer ihåg…), men det är det enda. Och det kan ju vara motiverat i detta solfattiga land. Men i övrigt….känns som många pengar i sjön!

 • Svara
  Lisa
  19 juli, 2015 kl 08:29

  Bra respons!

  • Svara
   Anna
   22 juli, 2015 kl 08:17

   Precis så!

  Kommentera