Nytt i ordlistan

IMG_9576.JPG

Mitt bloggande har gett upphov till en rad nya ord och fenomen. Här är tre av dem:

Bloggpaus – en paus man bara MÅSTE ta för att skriva ett inlägg. Gärna precis när maten ska lagas. Man tjatar sig till sig pausen genom att lova att den bara tar 15 minuter, men den blir alltid minst 30…

Fotointervaller – när man springer i grupp och plötsligt gör ett ryck, springer sitt fortaste, tvärvänder och tar en bild. Misslyckas i nio fall av tio eftersom det är så sjukt svårt att pricka avtryckarknappen när man är svettig, trött och darrhänt.

Bloggkompis – någon man aldrig har träffat men liksom känner ändå. Som man gladeligen berättar om vid middagen fast ingen riktigt bryr sig.  ”Löpar-Stina” är kanske inte lika verklig för övriga familjen som för mig…

1 kommentar

  • Svara
    Bloggordlista från ”Piggelina” | Resan stark
    25 juli, 2015 kl 20:57

    […] inte låta bli att länka till ”Piggelinas” senaste tänkvärda och roliga inlägg; Bloggordlista.  Jag känner igen mig precis, fast för mig innebär fotointervaller att jag löper på som […]

  • Kommentera