Aktuellt

Kittad för bergen!

Med bara några dagar till Österrikisk bergslöpning gjorde jag en horribel upptäckt. Mina Inov-8 har i smyg gått och passerat bäst-före-datum. Sulan är helt nersliten och gummit har krackelerat. Panik modell stor. I tisdags eftermiddag gjorde jag upptäckten och med hjälp av Peter Puke hade jag dem i brevlådan redan igår. Gilla på snabb service.

Anyway. De är så fina och färgglada att jag helst inte vill använda dem. Försökte mig på en bild för visa exakt hur fina de är. I jämförelse med de gamla…

IMG_9115.JPG

Men jag är ingen fotograf. Färgskillnaden på bilden är inte alls så stor som på riktigt. Dessutom ser det mest ut som skorna parar sig. Har jag riktigt tur får jag kanske ett par till….

När jag inte pysslar med sko-avel har jag passat på att kicka igång semestern med en cykeltur i hysterisk värme. Och vet ni. Jag älskar det. Det finns ingen värme som blir för varm. Det här är min årstid, min prime time. Måtte den aldrig ta slut!

wpid-wp-1435932768336.jpegTypiskt ostylish med olika flaskor…

0

6 Kommentarer

 • Svara
  mari
  3 juli, 2015 kl 19:36

  Haha älsk på den bilden. Kan bli tvillingar, då får du två par ;). Ha en fin kväll!

  0
 • Svara
  Nipe
  4 juli, 2015 kl 09:18

  Puke är en klippa!

  0
 • Svara
  anneliten
  4 juli, 2015 kl 11:12

  OM det blir nya skor så blir de ju jättesmå ;-) Noterar att färgställningen på de gamla och de nya är samma – har du alltså slitit ut ett par innan tillverkaren bytt färg? Något som brukar ske ett par gånger om året hos vissa tillverkare…

  0
  • Svara
   Anna
   4 juli, 2015 kl 11:28

   Tänkte precis på det! Men de växer väl? :) Ang färgställningen så köpte jag de gamla i september 2013… Här byts inga färger! :)

   0
 • Svara
  Elin
  5 juli, 2015 kl 15:17

  Hej! Jag är nyfiken på hur många mil du sprungit i dom? Har ett par likadana :-)

  0
  • Svara
   Anna
   6 juli, 2015 kl 16:24

   Har haft dem sen i september 2013 så det har ju blivit en del mil, men ingen aning om hur många tyvärr.

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.