Kvalitet som kvalitet

Jag åkte till Umeå i tron att jag skulle springa backpass på Gammlia, långpass med tröskelinslag och intervaller längs Umeälven. Gå all in på kvalitet. Helt utan tanke på att packa ner mina Icebugs…

2015-04-02 10.57.48Så hände det något. Det började liksom snöa och mitt kvalitetsträningsläger förvandlades till en vintervecka med jogginginslag. För utan Icebugs är man inte så kaxig på blank-is.

Men jag är inte bitter. Förkylningen släppte och jag fick i alla fall ihop fyra löppass. Förvisso inga kvalitetspass i egentlig mening, men med en annan slags kvalitet. Sån där fantastisk sol-och-vit-snö-kvalitet som vi oftast inte hittar i Skåne. Dessutom har vi kolhydratladdat järnet inför påskhelgen. Det är också kvalitet….

3 Kommentarer

 • Svara
  Träningsblogga-Ida
  3 april, 2015 kl 12:26

  Och så får du ju vara i Umeå också! Finfint ju.
  Pluggade där i 4,5 år och saknar det ibland :)

 • Svara
  Mia
  3 april, 2015 kl 12:27

  Sverige är verkligen JÄTTELÅNGT. Man kanske alltid borde ha med sig ett par dubbskor i väskan när man reser. En vet ju liksom aldrig.

 • Svara
  Johanna
  4 april, 2015 kl 08:51

  Konstigt att isen och snön lämnade kvar i Umeå, här i Vasa försvann den i stort sett samma dag som den kom. I tisdags morse var det som att springa under värsta vinterdagen, men redan på tisdag kväll gick det att springa kvalitetspass på bar asfalt.

 • Kommentera