Aktuellt

Skopåfyllning. Eller inte.

Alltså jag föll för Salming-hajpen. Fick bara en känsla av att SÅNNA SKOR MÅSTE JAG HA. Vet inte varför. Förmodligen lurad av smart marknadsföring. För grejen är ju att jag har ett par hyfsat nya skor som jag älskar. Men man kan väl inte ha för många?

2015-02-27 09.44.16 Vårsol på Salmingskor, det är inte utan att det rycker lite i springbenen!

Klickade hem ett par Distance. Jättesköna och lagom långa, men kanske lite breda? Går omkring och känner efter. Behålla eller skicka tillbaka?  Risken med internetköp är att man behåller för att det är jobbigt att skicka tillbaka. Så funkar i alla fall jag. Och det är ju dumt. Funderar en vända till och återkommer i frågan…

11 Kommentarer

 • Svara
  Rund är också en form!
  27 februari, 2015 kl 10:54

  Bredden på just distance vågar jag inte uttala mig om. Men Xploren passar min fot.
  Hoppas du blir nöjd, nu när du ändå föll för all (min?) hajp…. Hehe! ;-)

  Kram M

 • Svara
  pernillabredolt
  27 februari, 2015 kl 11:22

  De ser grymma ut. Ser fram mot att läsa vad du tycker!

 • Svara
  minatraningstajts
  27 februari, 2015 kl 12:33

  Skicka tillbaka! Om första känslan är osäkerhet brukar det aldrig bli bra för mig. Då gnager det där liksom sen.

 • Svara
  Löpning & livet
  27 februari, 2015 kl 13:19

  Lyssna på magen, den brukar alltid ha rätt!

 • Svara
  Ingmarie
  27 februari, 2015 kl 20:06

  Är de inte 100 så skicka tillbaks. jag har mina på gymet och de funkar på löpband (en stund) men det är långt ifrån samma kärlek som till mina Newton. :-)

 • Svara
  andreas
  27 februari, 2015 kl 21:40

  Bästa sättet att prova skor tycker jag är att ta ut sulan och ställa foten på och se om hela often får plats så ser man om den är för bred eller för trång :)

  • Svara
   Anna
   28 februari, 2015 kl 22:24

   Ska testa. Fast jag tror egentligen inte sulan är för bred, utan mer att den är rymlig uppåt… sulan ser ganska smal ut när jag tänker efter…

 • Svara
  Nettan
  2 mars, 2015 kl 19:36

  Ska bli kul att läsa vad du tycker väldigt sugen på just Salmingskor jag också, deras butik i Sthlm öppnar ju i veckan och ja jag har gått på marknadsföringen :) va snygga dina är!

  • Svara
   Anna
   3 mars, 2015 kl 11:28

   Jag såg affären när jag var i Stockholm senast och blev ledsen ända in i hjärtat när jag såg att den inte öppnat än! Det blir ett givet besök nästa gång! Lovar att rapportera när jag testat skorna. Vågade inte ta med dem på senaste rundan som var ett långpass!

 • Svara
  Staffan
  5 mars, 2015 kl 14:18

  Du måste ha rätt så rejält smala fötter om du upplever Salming Distance som breda :-) Jag har normalbreda fötter, kan t ex springa i Adidas erkänt smala modell Adios utan problem och jag tycker Salming Distance sitter riktigt tight över mellanfoten, men visst tåboxen är sedan inte supertight, vilket jag bara uppskattar. Jag tycker Distance är en riktigt trevlig allround sko, men det vet du ju redan. Ikväll ska jag på butiksinvigningen :-)

  • Svara
   Anna
   5 mars, 2015 kl 16:02

   Rätt så rejält smala fötter är nog en bra definition. Men jag hade fel, de kändes inte alls breda att springa i. Funkade utmärkt på den första 12-km turen. Gaaaah, butiksinvigning, DIT vill jag också. Varför bor jag i fel ände av världen? Fota en massa så jag får dreggla lite på din blogg sen :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.