Båstad-Torekov: Löparhelg extra allt!

Det finns miljoner löparhelger att välja mellan och det är inte alltid lätt att veta var man ska lägga sina pengar och sin tid. Att jag ska lägga dem någonstans är en självklarhet. En löparhelg om året (eller två) gör liksom underverk för själen. Förra året hängde jag med både Stigarna och Northern Wilderness Experience. Med två veckors mellanrum och med brutet nyckelben på båda…

IMG_4479Förra gången det begav sig…

I år har Stigarna tagit semester och NWE drämmer till med en riktig höjdarnyhet. Vi snackar Båstad-Torekov.

9-10 maj springer jag från Båstad till Torekov. Gottar i afternoon tea och trerättersmiddag. Sitter på spa med badtofflorna på och filosoferar över livet. Eller egentligen snackar jag nog mest. Om fina löparstigar, galna höjdmeter och lyxig mat. Ja ni vet sånt där som ockuperar min hjärna och som är så fantastiskt att avhandla med likasinnade.

Sover sedan gott i sköna sängar innan brakfrukost väntar. Beger mig med resten av gänget över Hovs hallar mot Båstad. Tuggar höjdmeter och avslutar på kallbadhus.

En helg kan knappast bli bättre än så! Läs mer om helgen här!

2 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  26 februari, 2015 kl 20:09

  Låter ljuvligt. Vilken avkoppling. När den är som allra bäst liksom.

  • Svara
   Anna
   26 februari, 2015 kl 22:23

   Jag det finns ingen bättre energiboost! Längtar redan!

  Kommentera