Kärlek vid första ögonkastet

Det började med att jag fick en ny följare på insta. Följaren hette hallandsultra50km och nyfikenheten växte. Vad kunde det vara för spännande som förgyllde min fredag?

image (Bild lånad från Hallands Ultras facebooksida)

Googlade lite och insåg att ett nytt lopp var på G. Några timmar senare spreds informationen på Facebook. Halmstad. Ultra. Prins Bertil. Terräng. Hav & skog. Hela mitt flöde förvandlades till just detta, och jag blev kär. Det här loppet känns som gjort för mig och jag vill jag verkligen springa.

Men det ska jag inte. För det infaller på ett av de datum 2015 som redan är uppbokat. Tjingat, paxat och otillgängligt. Den 6 juni springer jag terränglopp i England. Så klart fantastiskt det också, men varför måste allting krocka? 

2 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  2 januari, 2015 kl 12:02

  Tack för tips!!! Jag kanske kan vara din stand-in?

 • Svara
  Ingmarie
  2 januari, 2015 kl 20:19

  Åh vilket bra tips! Tack!!!!!!

 • Kommentera