Aktuellt

Inspiration på Gerdahallen!

Snart dags igen för Gerdahallens Inspirationsdag och precis som förra året ligger inspirationsdagen som en perfekt uppladdning inför Stävie Trail dagen efter…

image

Har grottat ner mig i schemat och det lutar åt yoga med fantastiska Johanna Andersson, spinning med Jim Berg, samt lite löpning och crossfit. En bra blandning mellan hårt och mjukt! Mellan styrka, kondition, balans och rörlighet.

Ses vi där?

5 Kommentarer

 • Svara
  Josephine Dahlerus
  8 januari, 2015 kl 11:24

  Hej, kul att du är så intresserad och motverad av träning, just nu säljer jag tillsammans med några vänner en grymt cool och egendesignad träningslogg som UF-företaget Fitnesskollen UF. Det skulle vara så roligt om du ville kolla in den. Vi finns på facebook som fitnesskollen UF, instagram som fitnesskollenuf och en hemsida http://www.fitnesskollenuf.se

  Med vänliga hälsningar Josephine Dahlerus, marknadsansvarig på Fitnesskollen UF

 • Svara
  Tina Jensen
  8 januari, 2015 kl 15:05

  Jajamensan vi ses!

 • Svara
  Helena Z
  8 januari, 2015 kl 18:50

  Jag kollade in schemat för ett tag sedan. Förra året kändes klockrent, men i år var ”det måste jag gå på-faktorn” betydligt lägre för min del när jag läste om passen. Stävie är dock klart intressant även i år! :-)

 • Svara
  Märta Johansson
  8 januari, 2015 kl 21:43

  Japp det blir fjärde året i rad på inspirationsdagen för min del. Jag håller med Helena Z om att det var lite svårare att välja pass detta året, lite färre som kändes klockrena. Men det blir absolut Johanna A-yoga och obstacle training. Haha det senare fasar jag lite för eftersom det är sista passet för dagen. Lätt att skutta graciöst över hinder när man redan kört tre-fyra pass ;-)

 • Svara
  Maja
  9 januari, 2015 kl 16:00

  jaaa syns där! Så skickar jag maken till Stävie ;-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.