Aktuellt

Utlottning: vulkanskydd!

Som löpare är det svårt att undgå att få känningar lite här och där. Är det inte knät, så är det hälsenan, foten eller höften. Själv ägnade jag gårdagen åt att stötvågsbehandla mina knöliga hälsenor. #AJSOMFASEN…

image

Hur som helst. Vulkanskydd finns för alla möjliga och omöjliga kroppsdelar (ryggstöd, knäskydd, handledsskydd mm) och kan hjälpa till med allt från stabilitet, avlastning, kompression, återhämtning, smärtlindring och värme. Jag har fått äran att tävla ut ett skydd av valfri sort (max 550 kr) till dig som känner att du behöver ett.

Vad jag behöver veta från dig är:

1. Vilket skydd skulle du vilja vinna?
2. Storlek?
3. Svaret på frågan: vad är en HÄLKIL bra för?

Maila mig på anna@piggelina.se senast söndag 14/12 för att vara med i tävlingen! Själv skulle jag satsa stenhårt på ett vadskydd,  “ny energi till trötta och tunga vader”. Låter som drömmen för mina punkterade vader utan tillstymmelse till studs!

Så tävla på bara. Och ta chansen att vinna en julkapp till dig själv!

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.