På önskelistan…

Dags att börja formulera en önskelista om man ska hinna få något paket under granen i år. Funderar och funderar, men det står still. Kommer inte på något jag verkligen vill ha. Ni vet sånt där som man behöver och inte bara önskar sig för sakens skull. Det skulle möjligen vara ett träningslinne då…

I övrigt önskar jag mig mest saker av Kävlinge kommun

Typ ett uppmärkt trailspår i Stävieskogen. Gärna med reflex för kvällslöpningen. (Jag fixar det gärna själv, ett tillstånd duger fint i paketet!)


(Bild lånad från Kävlinge kommun. Tänk stolpen bredvid ställningen på sista bilden…)

Eller en stolpe på utegymmet så att jag har något att hålla mig i när jag gör tåhävningar.  Hallå, jag slår liksom ihjäl mig när jag ramlar ner hela tiden när jag försöker balansera…

Från Nordic Wellness önskar jag mig SOMA-klasser på schemat. Jag vet minst två intresserade instruktörer… ehrm…ehrm…

Dessutom önskar jag mig att ICA MAXI plockar in Oatlys iKaffe i sortimentet och att kvällens utlovade klass 2-storm uteblir så vi får Luciaspringa i lugn och ro.

Typ så. Vad önskar du dig?

7 Kommentarer

 • Svara
  Magnus - Ålstorp
  12 december, 2014 kl 12:56

  inget som jag önskar mig men denna var ju för go http://run-bell.com/

  • Svara
   Anna
   13 december, 2014 kl 13:52

   Såg den! Skitkul ju. Så många pensionärer man sluppit att skrämma ihjäl när man försöker tassa förbi lite diskret…

 • Svara
  Mia
  12 december, 2014 kl 13:51

  Ja det där med önskelista alltså… Skitdålig på det jag med. Lite lugn och ro år 2015 skulle sitta fint. Tid att gå en löpcoachutbildning. Utbildningen kan jag köpa själv. Ja, och så vill jag ha snö.

  • Svara
   Anna
   13 december, 2014 kl 13:51

   Tid var en bra ide! Var finns det att köpa? :)

 • Svara
  Camilla Jönsson-Steen
  12 december, 2014 kl 14:53

  Just det! Minst två intresserade instruktörer finns

 • Svara
  Kari
  13 december, 2014 kl 11:26

  Min Garmin hålls ihop med hjälp av en hårsnodd och superglue så den behöver uppgraderas. Men framförallt är jag väldigt nyfiken på löparryggan för kvinnor som Jenny Jurek tagit fram: http://www.paceonearth.se/artiklar/utrustning/jenny-jurek-ultra-vesta/

  • Svara
   Anna
   13 december, 2014 kl 13:50

   Jaaaa, den vill jag också ha!

  Kommentera