NIKE BLAST 2015

Vet inte hur många gånger jag googlat på Nike Blast 2015 för att få information om nästa års träningshappening nr 1. Alla gånger utan resultat. För är de något Nike är duktiga på så är det att vara hemlighetsfulla, och informationen om konventet brukar alltid komma ut väldigt sent. Inte hade jag en tanke på att det inte skulle bli något Nike Blast 2015… IMG_3585
Nike Blast 2014. 

Via detektivarbete, insiderinformation och en god portion slutledningsförmåga har jag dragit slutsatsen att det inte blir något konvent i år. Så skönt det hade varit om Nike själv lämnat ut informationen så man sluppit leta. Hur som haver. Jag och familjen startade ju en tradition förra året: Fredrik och minsta dottern till Sälen, vi andra till Stockholm och Nike Blast. Och det vore synd att bryta en tradition redan andra året. Det missar man liksom grejen med en tradition…

Så. Sälen står kvar och två åker dit. Jag och stora tjejen åker till Stockholm och WORKOUTBOOZT som så påpassligt ligger samma helg. Kända namn som Cecilia Gustafsson, Jari Ketola, Magnus Ringberg mfl ska nog se till att vi inte blir besvikna!

image

5 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  27 december, 2014 kl 04:16

  Mycket bättre för då missar du inte Löpningens dag! ;-)

  • Svara
   Anna
   27 december, 2014 kl 16:07

   Ja det brukar ju alltid krocka. Men har jag fattat rätt infaller den först den 7/2 i år? Och då ska här minsann springas så det ryker :)

 • Svara
  Lotta
  28 december, 2014 kl 16:36

  Det är en grym besvikelse att det inte blir något Nike BLAST 2015. Nike har fortfarande inte ”gått ut” med infon från eget håll (vad jag sett någonstans iaf). Däremot har de på sin facebooksida på direkta frågor om det blir någon BLAST till slut svarat enligt nedanstående:
  Vi kan bekräfta att The Nike Blast 2015 inte kommer att ha samma upplägg som förra årets event. Vi arbetar med att ta fram nya, spännande planer för Nike Women nästa år – bland annat en speciell träningshelg som kombinerar 10-kilometersloppet ”We Run Stockholm” den 27 juni med ett uppdaterat Nike Training Club event som heter ”NTC Tour Stockholm” den 26/27 juni. Håll ögonen öppna för kommande uppdateringar.
  Vänliga hälsningar, Nike Women Sverige

  Verkligen en grym besvikelse när träningseventet man ser fram emot hela året inte blir av. Jo, jag vet (jag kan läsa) att de planerar något annat som ersättning, och det kommer säkert bli nåt kul, men tycker datumet är mindre bra och kan inte tänka mig att det blir lika bra som ett BLAST enligt det vanliga upplägget.

  • Svara
   Anna
   28 december, 2014 kl 20:43

   Eller hur! Jag blev jättebesviken, och jag tror i ärlighetens namn inte att ersättningen blir lika häftig. Och i juni… då händer ju så mycket kul i alla fall. Har vi tur kommer de ut med info ett par dagar innan….

   • Svara
    Lotta
    29 december, 2014 kl 22:22

    Precis!

  Kommentera