Aktuellt

Skopanik extra allt

Alltså jag åkte till New York utan att packa ner mina race-skor. Det är ungefär lika puckat som att glömma passet eller piljetterna. Fick ingen panikattack direkt vid upptäckten utan tänkte att jag skulle hinna köpa ett par nya och gå/springa in dem under ett par dagar innan maran. Det visade sig inte vara så enkelt. Skorna FINNS inte. Varken i Brooks-montern på mässan eller på de två större löpaffärerna i stan.

Så nu sitter jag här med ett par halvgamla DS Trainers med en något för hård hälkappa. Ett nytt sällskap på marathondistansen som jag hoppas kunna underhålla mig hela vägen. Som plåster på såren köpte jag ett par Adidas Adios Boost, men de vågar jag verkligen inte använda på söndag. Någon måtta får det vara på risktagandet…

Foto 2014-10-30 17 07 15

Förövrigt ska det bli KALLT till helgen och jag gissar att min pimpade t-shirt kommer hem oanvänd än en gång. Jag lär behöva både underställ och jacka!

2 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  1 november, 2014 kl 09:54

  Har du kollar Superrunners shopparna som finns på ett otal platser? Models sport kan överraska? CIty Sports?

 • Svara
  minatraningstajts
  1 november, 2014 kl 13:04

  Haha! Bästa följetången i bloggvärlden igår. Alltså, haha eftersom jag vet att det löste sig. Tänk att allt löser sig! Rätt häftigt ändå.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.