Central park och marathonuppladdning

Central park är en grymt cool plats. Här samlas mängder av löpare och cyklister redan innan tuppen ens funderat på att vakna. Här kan man nämligen springa ett oavbrutet varv på en mil utan att behöva väja för fotgängare eller stanna för rödljus. Något som känns helt omöjligt i andra delar av Manhattan och som måste vara drömmen för vilken New York-löpare som helst.OLYMPUS DIGITAL CAMERASjälva var vi på plats strax innan sju. Sögs med i löparströmmen och njöt av soluppgången. Studerade löpstilar, rejsade med cyklister, stannade för photo shoots och såg vår livs första crosstrainer-cykel.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Förövrigt är uppladdningen inför New York Marathon inte alls enligt någon regelbok. Formtoppning kan vi inte ens stava till. Vi njutningsspringer mest. Säkert för långt (för vi vill ju hinna se allt). Och säkert för lugnt (det är ju så mysigt på morgonen). Å andra sidan är planen att njutningsspringa söndagens marathon också. Fokusera på upplevelsen och att göra det till en rolig grej tillsammans. Jag kommer att springa ca en halvtimme långsammare än i Helsingborg så förhoppningsvis blir det en skön tillställning. Därför kan det kvitta om uppladdningen är lite bak och fram.

Kolhydratladdningen sköter vi dock exemplariskt…

7 Kommentarer

 • Svara
  Lina
  30 oktober, 2014 kl 07:21

  så häftigt att springa där!! Vilken morgonstart! Underbart! :)

 • Svara
  pernillabredolt
  30 oktober, 2014 kl 07:34

  Svårt att få en bättre start på morgonen!

 • Svara
  Kari
  30 oktober, 2014 kl 07:54

  Lyxigt att det finns en så stor park att springa i. Själv behöver jag springa 7 varv och en snutt för att få ihop en mil i min park! Det fungerar ju men det blir sällan att man springer lite mer än man tänkt sig, på det där viset som händer när man springer i skogen och vill se om isen har lagt sig på sjön…

 • Svara
  Rund är också en form!
  30 oktober, 2014 kl 09:34

  Häftigt! Har inte varit där, men som du säger: Måste vara riktigt coolt att springa där.
  Lycka till nu! :-) Kram M

 • Svara
  anneliten
  30 oktober, 2014 kl 12:42

  Aha, så ni har inte fastnat i att springa varv på varv runt ”the pond” :-) Njut av loppet! Det gjorde jag. Bara ljusa minnen trots att jag vet att min fot krånglade ”major”.

 • Svara
  Susanne
  30 oktober, 2014 kl 16:15

  Det är roligt och uppfriskande att läsa dina inlägg, hoppas att ni får det bra i NY!
  Mvh Susanne

 • Svara
  Emma Carlsson
  30 oktober, 2014 kl 17:21

  Det ser fantastiskt ut! Njutningsspring låter ljuvligt – bör inte underskattas;)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.