Aktuellt

Daily Sports

Det är många som vill göra träningskläder. Och det är kul! Ju fler valmöjligeter ju roligare liksom. Daily Sports gör sedan tidigare golfkläder men har nu tagit klivet in på marknaden för “vanliga” träningskläder. Jag har fått nöjet att tävla ut 5 exemplar av deras svarta träningslinne. Två i storlek small, två i medium och en i large har jag att dela med mig av!

IMG_9292 
För utlottning!

Vill du ha ett linne, så maila mig på anna@piggelina.se. Jag behöver veta vilken storlek du vill ha och svaret på frågan: vilket år grundades Daily Sports?  Senast söndag 14 september vill jag ha ditt svar!

Här är lite andra kläder ur kollektionen:

Och sorry… men jag kunde inte låta bli:

IMG_9308

6 Kommentarer

 • Svara
  minatraningstajts
  9 september, 2014 kl 16:31

  Underbar sista bild. Haha!

 • Svara
  Mia
  9 september, 2014 kl 18:24

  Fräsigt och mönstrigt :) Jag får slänga iväg ett mail till dig imorrn tror jag!

 • Svara
  Viveca
  9 september, 2014 kl 20:39

  Jag har tävlat :-)
  Behöver nya träningskläder och kan kanske ha tur på vår bröllopsdag ;-)

 • Svara
  Helén
  10 september, 2014 kl 13:23

  Allt klär en skönhet :-)

 • Svara
  Fröken M
  13 september, 2014 kl 19:45

  haha… vilken härlig bild du klämt in på slutet :)

 • Svara
  Karin R
  14 september, 2014 kl 00:34

  Fixat och klart! Hoppas hoopas HOPPAS!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.