Aktuellt

Teknik

Nerräkningen mot New York marathon har börjat. 20 veckor kvar och idag betade jag av första passet på min väg dit. Fokus: teknik.

Photo 2014-06-16 15 08 47 (HDR) 
Filmade en sekvens, trodde jag. Men jag tryckte visst på fel knapp. Ingen instruktionsvideo alltså…

Fotisättning och frånskjut. Hälsparkar och travsteg. Ibland graciöst, ibland inte riktigt så. Oavsett vilket så kändes det vettigt att ta sig tiden. Det är så lätt att prioritera bort tekniken för en extra kilometer eller två, men ibland är kvalitet viktigare än kvantitet. Det är så lätt att uppmana andra, men så svårt att leva efter själv. Idag är jag nöjd att gjorde det.

4 Kommentarer

 • Svara
  Emma Carlsson
  16 juni, 2014 kl 16:05

  Oerhört vettigt Anna! Bra prioriterat. Om du är intresserad av en ”ge & ta teknik feedback runda” så hör gärna av dig. Njut av kvällen!

  • Svara
   Anna
   17 juni, 2014 kl 06:42

   Det hade varit grymt! Det får vi göra någon gång :)

 • Svara
  Sara
  17 juni, 2014 kl 10:46

  Snyggt! Jag har kör riktigt grymma teknikpass nu på min väg tillbaka till löpform. Perfekt att få till löpstyrka, neuromuskulära kopplingar OCH kondition. Jag hänger också gärna med på en ”ge & ta teknik feedpass runda”. Löpskoling är bra, men oftast roligare tillsammans

  • Svara
   Anna
   17 juni, 2014 kl 13:02

   Coolt. Vi snor ihop något i sommar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.