Aktuellt

Centersydruschen by move some

Jag gillar att ordna lopp. Extra tydligt blev det efter Stävie Trail som jag och Fredrik arrangerade tilsammans. Stävie Trail var ett fantastiskt lopp att fixa med. Både för att det föll så väl ut och såklart för all positiv respons efteråt. Kände att jag ville anordna fler lopp men Fredrik tyckte inte han hade tid. Och ensam är tråkigt. Därför började jag flörta med Sarah.

loggamaj2014svart

Sarah är en av mina två svägerskor. Vi springer i takt och har ganska identiska intressen. Hon var rätt lätt att få med på båten. Vi slog våra kloka huvuden ihop och bildade move some. Ett litet företag med stora visioner. Som vill få folk i rörelse genom att anordna roliga lopp och events. Först ut blir Centersyd-ruschen den 30 augusti för alla barn mellan 3 och 12 år. Lokaltidningen Kävlinge nya har satt ihop lite info om loppet här, där det även går att anmäla sig! Med Center Syd som huvudsponsor och Lokaltidningen som mediasponsor kavlar vi nu upp ärmarna för att det här ska bli ett höjdarevent för alla barn.

Har du barn mellan 3-12 och bor i närheten? Save the date, dina barn kommer att älska dig!

centan

8 Kommentarer

 • Svara
  Lisa
  25 juni, 2014 kl 14:35

  Kul! Lycka till :)

 • Svara
  Maja
  25 juni, 2014 kl 15:03

  härligt! Lycka till!
  ps jag läste move soma och tänker att ”varför har hon skrivit fel på SomaMove?” Mvh frk miljöskadad.

 • Svara
  minatraningstajts
  25 juni, 2014 kl 15:47

  Mycket bra grej! Avundsjuk.

 • Svara
  traningsgladje
  25 juni, 2014 kl 16:00

  vad kul anna! kul med lopp för barn också, en liten annan grej. hedervärd!

 • Svara
  Emma Carlsson
  25 juni, 2014 kl 17:32

  Vilket bra initiativ! Det ska spridas i föräldragruppen;)

  • Svara
   Anna
   25 juni, 2014 kl 21:28

   Å vad snällt! Sprid på bara :)

 • Svara
  Therese
  27 juni, 2014 kl 11:42

  Hej! Jag anmälde mina barn i onsdags, men fick då bara till svar att anmälan var skickad. Ingen bekräftelse eller mejl från er. Nu gick jag in och såg att det var tillagt betalningsinfo, men det man ska ange som referens är för långt, så det får inte plats. Hur ska jag göra? :) Mejla gärna svaret till mig :)

  Tack på förhand!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.