Aktuellt

Salomon Trail Tour Kristianstad

Den 10/5 är dagen då alla loppen krockar. Velade länge mellan Lundaloppet och Springtime Helsingborg. Strök båda pga olyckan. Idag bestämde jag mig istället lite otippat för Salomon Trail Tour i Kristianstad…

image

Full med trail-energi från helgen kunde jag liksom inte motstå chansen att få springa lite stig. Kullerstenen i Lund är ju ärligt talat inte jätteupphetsande och Helsingborg får jag ju äran att bekanta mig med senare. Så skog får det bli. 12 km mumma för själen.

Inte så jag är i någon speciell rejs-form men det är en annan historia. En skön eftermiddag i skogen duger gott oavsett form. Huvudsaken är att jag inte ramlar…

10 Kommentarer

 • Svara
  Emilia
  5 maj, 2014 kl 16:11

  Kul att du ska springa i Kristianstad! Jag test-sprang 12k igår och det var härligt! Jobbar tyvärr på lördag så jag fick passa på innan!

 • Svara
  Annika
  5 maj, 2014 kl 16:55

  Jag blir så peppad av din blogg. Du skrev någonstans att du hade tips på en bra naprapat som kunde trolla. Hade behövt det tipset nu eftersom min höft krånglar o det är lundaloppet på lördag. Vill verkligen inte ställa in loppet.

  • Svara
   Anna
   6 maj, 2014 kl 07:47

   Kontakta Björn på Tre Kotor i Malmö (http://trekotor.se/?page_id=31). Han är jätteduktig! Kan vara snävt om tid dock då jag tror han är lite pappaledig på halvfart. Men kolla gärna!

 • Svara
  Emma C
  5 maj, 2014 kl 17:56

  Klart du ska springa terräng! Kul att din kropp vill springa igen;)

 • Svara
  Ingmarie
  5 maj, 2014 kl 21:04

  Du är helt makalöst fantastisk!Heja dig! Run run run! :-)

 • Svara
  Erik Ahlström
  6 maj, 2014 kl 09:41

  vilket klokt val, :-) Hoppas du tar tillfället i akt och testar några av våra skor som finns på plats , Fellraiser, Speedcross och Sense Ultra. Eller vinner en trail resa till Österrike eller Suunto, mycket priser kommer att lottas ut, Välkommen till fler tävlingar i Salomon trail tour, tot 10 st

  • Svara
   Anna
   6 maj, 2014 kl 21:21

   Vinna en resa lät som en bra idé! Jag satsar på det :)

 • Svara
  marinapersson72
  6 maj, 2014 kl 18:46

  Jaha, då ser man kanske en skymt av dig på lördag då. MAken och sonen ska springa. Vet du vad? Igår klarade jag att springa Vårruset. Så himla glad! Tror jag sov med ett leende på läpparna. När hunden hängde i min rygg och försökte skaka livet ur mig passerade tanken ”men jag ska ju springa Vårruset”. Glad att jag inte gav upp.

  Hoppas du mår bättre och bättre för varje dag!

  • Svara
   Anna
   6 maj, 2014 kl 21:24

   Bra jobbat på vårruset! Njut av känslan! Så ses vi kanske på lördag :)

 • Svara
  petra
  7 maj, 2014 kl 17:50

  Då syns vi där. Sambon ska springa. Jag e fortfarande i för dålig form. Hade bara gjort boet mig

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.