Så 2011!

Det är tydligen så. Min peak var 2011. Och vad jag än gör blir jag aldrig bättre än så. I alla fall inte vad gäller spinningupplägg…

Det finns ett upplägg från november 2011, som oavsett vad jag hittar på, alltid kommer tillbaka på önskelistan hos mina deltagare. Det handlar om fyraminutersintervaller och ett gäng 70/20. Och lite Volbeat på det. Inget märkvärdigt men tydligen väldigt uppskattat.

image

Skärmklipp1

Skärmklipp2

Frågan är om jag någonsin kommer bräcka detta. Jag ska göra ett nytt försök, men inte riktigt än. Är overloaded med förläsningsplanerande närmsta veckorna, men sen. Då jäklar ska jag sopa ut 2011 och drämma till med ett favoritpass 2014. Watch me!

6 Kommentarer

 • Svara
  Emma
  1 april, 2014 kl 08:09

  Inspirerande! Du outar det här innan va?:)

 • Svara
  Rund är också en form!
  1 april, 2014 kl 09:57

  Äh, skit i spinningen. GRYMT lopp du körde i Köpenhamn! Stort jäkla grattis Anna! *impad* :-D
  Men det där med hinkar vaselin…Eh ja du…….? :-P

 • Svara
  Jenny
  1 april, 2014 kl 10:10

  Som ovan talare, grymt lopp du gjorde….skulle inte ha chans i dagens form jag är i :)

 • Svara
  Lotta
  1 april, 2014 kl 13:04

  Intresserad! Både av det gamla favvis-upplägget, och av det kommande. Vil du får du gärna dela med dig av låtlista och dispositionen.

 • Svara
  Andreas
  2 april, 2014 kl 18:38

  Lockande pass. Men behöver bredare/större spinning skor.

 • Svara
  Håkan Wiberg
  5 april, 2014 kl 13:00

  Det blir en utmaning i världsklass för det ”gamla” passet är bara så grymt bra !

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.