Aktuellt

Arbetskläder!

När jag jobbade på resebyrån Ticket för sisådär 13 år sedan hade vi arbetskläder i form av bruna byxor, en blekgul skjorta och en röd scarf. Jag kände mig som 57 år fast jag knappt fyllt 27. Men arbetskläder behöver inte vara tråkiga kläder. Idag fick jag ledarkläderna från TNT:

IMG_7705 
Salomon Fellraiser (förövrigt på rea här). Har aldrig ägt ett par Salomon och är grymt nyfiken på att testa. Känns sköna i hemma i vardagsrummet i alla fall.

IMG_7703 
Orange är färgen för i år.

IMG_7707 
Förmodligen de skönaste tights jag ägt. Sitter som en smäck!

Ska bli kul att lysa upp skogen i vår! Och skönt att jag slipper scarfsen…

9 Kommentarer

 • Svara
  Rund är också en form!
  2 april, 2014 kl 19:13

  Har varit grymt nyfikna på de skorna. Tänkte ev. byta ut dem mot mina speedcross, som börjar få ett par år på nacken. Nyfiken på vad du tycker om dom. Skriv sen! Ok? :-)

 • Svara
  Lina
  2 april, 2014 kl 19:23

  Superfina arbetskläder!! :)

 • Svara
  anneliten
  2 april, 2014 kl 19:28

  Äh, en liten scarf hade väl varit pricken över i ;-)

 • Svara
  uppochhoppa
  2 april, 2014 kl 19:32

  Älsk på orange!

 • Svara
  Saras Träningsblogg
  2 april, 2014 kl 20:53

  Ser grymt snyggt ut iallafall :-)

 • Svara
  Lotta
  2 april, 2014 kl 21:52

  Grymt snygga!

 • Svara
  Snorkkis
  3 april, 2014 kl 05:02

  Mycket tjusiga arbetskläder! Arbetskläder är ju himla praktiska grejer egentligen. Tror min mamma hade det också (hon jobbade på bank), och alla var klädda i samma kjol/ byxor och kavaj.

 • Svara
  Lina
  3 april, 2014 kl 08:32

  Är det Salomon-tights också kan du förhoppningsvis räkna med mååååånga härliga år med de tightsen – räknade härom veckan ut att jag haft mina Salomon-tights i minst 5-6 år. Och det är de ENDA löptights jag ägt under den här tiden, vilket innebär att de använts minst tre gånger i veckan och tvättats 1-2 gånger i veckan. Alltså säkert använda närmare 1000 gånger, och tvättade 500. Och de ser fortfarande ut som när jag köpte dem – där talar vi kvalitet!

 • Svara
  Nina
  3 april, 2014 kl 12:33

  Snyggt. Allt.
  *motar habegäret tillbaka in i garderobmörkret*

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.