Aktuellt

Säsongspremiär

2014-03-04 16.26.10

Jag hittade cykeln någonstans långt in i garaget. Utan sadel och med fel pedaler. Lyckades klä mig precis lagom varmt trots att jag inte hade en aning om hur många lager jag skulle välja. Dock hade jag glömt bort exakt HUR lång tid det tar att ta på sig skoöverdrag och hur jobbigt det är att dra av dem efteråt. Anyway, det blev en bra runda. I med- och motvind. Och nästan helt utan regn. Cykelåret 2014 kan börja!

9 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  4 mars, 2014 kl 21:30

  Nu är det VERKLIGEN vår!
  Du cyklar och jag både kutar utan vantar och badar. :-)
  Hoppas foten blir glad igen fort fort! Någon aning om vad det är?

  • Svara
   Anna
   5 mars, 2014 kl 22:47

   Njäe, men jag sprang i nya skor och fick lite mortons-känningar, dvs tårna domnade. Gissar att jag sprang konstigt pga detta och kanske belastade konstigt. Har löpvilat en vecka nu och nu känns det bra. Ska testa foten antingen i morgon eller fredag så får vi se. Med andra skor…

 • Svara
  Saras Träningsblogg
  4 mars, 2014 kl 21:43

  Wiiieee för cykelsäsong!!!

 • Svara
  Linatriathlet
  4 mars, 2014 kl 21:59

  Woohoo :))

 • Svara
  Snorkkis
  5 mars, 2014 kl 05:46

  Vilken tidig premiär. Och hoppas ni har rätt – att våren kommer nu!

 • Svara
  Lotta
  5 mars, 2014 kl 09:43

  Vi hade cykelpremiär på nyårsdagen :-) I Gävle dessutom, hör och häpna. Följer din blogg, tack för en bra sådan som inspirerar!

  • Svara
   Anna
   5 mars, 2014 kl 22:48

   Förra året hade jag premiär på nyårsdagen. I år har jag chillat lite :) Allting går ju, men det är fasen så mycket roligare att cykla när det inte tar en timme att klä på sig!

 • Svara
  Kim
  5 mars, 2014 kl 12:29

  Härligt! Jag hoppas kunna cykla desto mer med mitt tråkiga knä (ska prova inom kort), så det är möjligt att 2014 verkligen blir ett cykelår!

  • Svara
   Anna
   5 mars, 2014 kl 22:48

   Håller tummarna för att knät gillar cykling! Det är en härlig träningsform. Speciellt om några månader när man får cykla barbent :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.