Aktuellt

Yoga games

image

Alltså jag vill åka till Göteborg och gå på Yoga games. Jag har varit på väg i flera år men aldrig kommit till skott. Nu har jag nästan bestämt mig för att unna mig en dag. Så går jag in och kollar schemat och känner knappt igen ett enda namn. Vet inte hur jag ska välja. Det blir ett enda lotteri känner jag.

Monika Björn borde vara ett säkert kort. Men resten? Kan ingen bara välja till mig? Ge mig era bästa tips!

Någon annan som ska dit förresten?

7 Kommentarer

 • Svara
  Löpning & livet
  26 februari, 2014 kl 22:16

  Jonathan. Monks har jag yogan för på Nike för några år sedan. Rekommenderar! Johanna Andersson är ju given också. Och Milla Floryd har jag hört mycket positivt om. Har bara kört en klass för henne men den gillade jag tyvärr inte.

 • Svara
  Sara
  26 februari, 2014 kl 22:20

  Instämmer! Jonathan Monks var jag också på förra året – rekommenderar verkligen! Och Johanna är ju alltid bra. Bra smak Andrea :)

 • Svara
  Ingmarie
  27 februari, 2014 kl 09:34

  Synd bara att det är så dyrt…:-(

 • Svara
  Madelaine
  27 februari, 2014 kl 09:48

  Hej,
  Jag var på yoga games första gången förra året. Helt grymt var det.
  Jag skulle säga Rusty Wells direkt,, missa inte honom! Han är outstanding.
  Jag gillar även Ulrica Norberg och Monika Björn väldigt mycket.
  Misstaget jag gjorde förra året var att jag valt bara rätt tuffa yogapass, så sista passet var jag helt slut och orkade inte utan fick mest sitta med och bara vara med. Så blanda gärna lugnare och tuffare pass så får du bäst utdelning.
  Lycka till :)

 • Svara
  Madeleine
  27 februari, 2014 kl 10:19

  Anja Bergh är tillbaka i år, missa inte henne. Jag har aldrig fastnat för Monks, det blir lite för mycket tekniksnack för mig. Anjas pass har så bra flow, och hon är så härlig att lyssna på, dessutom brukar hon ha med sig ”helpers” som korrigerar och hjälper en att komma djupare i positionerna. Så himla bra! Jag fastnade för Simon Krohn förra året också, mycket bra!

  Bodystore brukar lotta ut biljetter lite närmare mässan vet jag.

 • Svara
  Anna
  27 februari, 2014 kl 10:56

  Tack alla för era tips!!! Sätter mig och grottar i schemat igen… förhoppningsvis lite klokare!

 • Svara
  Charlotta Tångring
  27 februari, 2014 kl 13:26

  Jag debatterar med mig själv om att åka eller inte, men väldigt sugen.

  Rekommenderar oxå Jonathan Monks som jag gillade väldigt mycket för några år sedan. Rusty Wells har jag aldrig yogat för men hört mkt gott om, Johanna Andersson I löööve.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.