Aktuellt

Nike Blast dag 1

ntcSitter på hotellrummet med lagom möra ben. Nike Blast dag 1 har bjudit på fyramiljonertretusentjufem utfall och minst lika många knäböj. För jag är ju sån. Lite dålig på att variera mig. Bokar gärna samma typ av pass hela tiden. I år råkar jag vara inne på styrka, stabilitet och rörlighet. Och det märktes i mina passval! Det märks i mina trötta ben.

Anyway. Så här blev vår dag:

Börjar dagen med RAST. Lucka. Paus. Eller shopping om man så vill. Tonårsdotter i sitt esse och jag hinner liksom inte med. Medan jag funderar på en sjukt dyr hoodie har hon shoppat upp hela budgeten. Å andra sidan finns det nästan inget jag kan shoppa då allt jag vill ha är slut i små storlekar redan innan klockan 10! Katastrof om du frågar mig.IMG_3567

Men vi shoppade inte bara. Vi tränade lite också.

Först ut: NTC Power and Grace.  Trodde på mjukstart men det blir jobbigt. En ordentlig genomkörare och liksom startskottet för alla knäböj och utfall. Jättebra klass men det lyfter inte taket lika högt som pass nr 2 – Metabollic conditioning med Tanja Djelevic.

Alltså jag dör vilket party. Tanja är helt grym. Passet helt grymt. Stämningen helt outstanding och det är nog det ösigaste jag gjort på länge.

IMG_3572
Helt lycklig efteråt.  Det skulle visa sig bli svårt att överträffa detta!

Vet inte om det är det faktum att jag kommer direkt från jordens ös, som gör att SOMA:n inte blir så kul som jag hoppats. Jag älskar ju SOMA och dess rörelser men jag tycker inte riktigt att det lyfter, även om både Cecila och Linus är grymma därframme. Kanske är det för att jag har skorna på, det blir inte samma feeling. Eller så är jag bara tillfälligt mättad.

Fjärde passet innan lunch är NTC Train to Run. En av de klasser jag sett mest framemot. Som löpare älskar jag ju allt som kan göra min löpning bättre. Löpskolning, löpstyrka… Och passet innehåller ju allt det där. Det är mer det att det hade känts skönare att göra det utomhus…  Det blåser i alla fall skönt i håret när vi sprintar över golvet i globen.

Body Combaten efter lunch blir ett skönt avbrott i utfallen. Skönt att få känna lite syra i överkroppen som omväxling. Bra party och en härlig stämningshöjare för att mota bort paltsvackan efter maten.

Avslutar med NTC movement and mobility. En skön avslutning på dagen. Lite flow, lite yoga. Najs helt enkelt.

Nu siktar vi mot dag nummer två. Då blir det mer spinning och mindre utfall. Längtar!

IMG_3573

13 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  1 februari, 2014 kl 23:30

  Ojojoj!
  Jag blir matt bara av att läsa.
  Tror jag skulle bli trött bara av att gå innanför dörrarna med allt folk och allt ljud.
  Och absolut av en hel dag.
  Ute däremot. :-)
  Kör hårt!

 • Svara
  Jessica
  2 februari, 2014 kl 01:09

  Åh – verkligen hoppades du skulle gilla Train 2 Run. Men du, Tanja är fantastisk.

  • Svara
   Anna
   2 februari, 2014 kl 20:56

   Jag gillade passet, det var mer att löparen i mig längtade ut :) Dessutom tror jag det gör sig lite bättre i mindre skala så man får mer utrymme och mer möjlighet att sprinta. Det blev lite trångt och därmed mycket slöjogg och lite sprint. Jag hade gärna provat igen :)

   • Svara
    Jessica
    2 februari, 2014 kl 22:01

    Ja men det är super härligt med bra och rak feedback – det tycker jag om <3 och löpning gör sig så klart alltid bäst ute :) <3

 • Svara
  Marina
  2 februari, 2014 kl 09:38

  Underbar bild den allra första!

  Ha en bra söndag!

 • Svara
  Gert
  2 februari, 2014 kl 09:47

  Hej Anna.
  Trevliga bilder. :) Efter att ha läst det du skriver behöver jag ingen träning idag.Det orkar jag inte. :)

 • Svara
  Nina
  2 februari, 2014 kl 11:18

  Har aldrig varit på nån blast, men efter alla blogginlägg just nu så blir jag ju helt klart sugen! Hm, något att fylla på med i nästa års kalender alltså ;)

  • Svara
   Anna
   2 februari, 2014 kl 20:57

   Klart du ska! Du kommer inte ångra dig!

 • Svara
  Maja
  2 februari, 2014 kl 18:28

  Gah! Inte alls avis, inte alls :) låter härligt och maffigt!

 • Svara
  Saras Träningblogg
  2 februari, 2014 kl 19:30

  Ojoj va skoj och va glada och snygga ni är :-D

 • Svara
  Lotta
  3 februari, 2014 kl 10:50

  Jag tror de fyllde på små storlekar (och överhuvudtaget) löpande allt eftersom det försvann, men det brukar ändå alltid vara så att det finns mest M för att de utgår från att det passar flest (och så är det säkert) och vi som vill ha mindre får hoppas att vi går förbi vid rätt tillfälle och har lite tur att just det vi är sugna på finns i rätt storlek just då.

  Att du inte hade valt iFly Yoga – intro to handbalance som första klass. Bra tips och saker man kan träna vidare på hemma för att komma upp på egen hand så småningom, för oss som har ett sånt mål.

  Jag köade mig in på Bendable body med Tanja som sista pass. SKÖN avslutning efter en heldag (i mitt fall med sedvanlig blandning av step och dans efter morgonens yoga) av träning, och håller med om att Tanja var väldigt bra även om jag gissar att hon var lite annorlunda på detta lugnare pass än det du gick på – hoppas du kanske kan återkomma till det passet i senare blogginlägg och kommentera tanken och upplägget lite.

  • Svara
   Anna
   3 februari, 2014 kl 11:01

   Nej jag frågade tidigt, typ kl 10 på lördagen och då sa de att de inte tagit in xs över huvudtaget. S tog slut under dagen och jag frågade och då var det liksom SLUT. Jag trodde inte det kunde hända liksom. Det borde ju vara värsta försäljningsmöjligheten Allan och det är ju rent korkat av dem att inte ha fulla lager.

   Handstående vågade jag inte. Tänkte att det skulle bli kaos med mycket folk, men jag hade nog fel då :) Du får gärna dela med dig av tipsen :)

   Bendable body hade jag gärnat velat gå på men det visste jag ju inte när jag bokade. Dessutom var den mentala orken lite slut. Ska försöka beskriva passet men jag är inte säker på att jag kommer ihåg riktigt. Hela hjärnbarken är fylld med utfall :)

 • Svara
  Lotta
  3 februari, 2014 kl 11:45

  Jaha, vad tråkigt! Vet att jag såg en del XS bland vissa saker, men var väl inget av det du gillade. Ja, dåligt planerat att inte ha storlekar. Börjar det sina runt söndag lunch är det väl en sak, men inte redan lördag förmiddag. Fast folk var ju som galna direkt på morgonen på lördagen och det kanske de inte varit beredda på. Blev lite chockad när det var ”insläpp/utsläpp” och värsta krogkön till shoppen vid 8.30.

  Vi var rätt många som fick komma in på bendable body utan biljett så du hade nog fått plats, men det gäller ju att känna att man orkar oxå. Väl där inne var det dock inga problem, för det var lugnt och skönt och mysigt, och Tanja guidade superbra genom olika rörelser som var som skön balsam för en trött kropp.

  Jag kan återkomma med tips från handstående, om jag kommer på ett bra sätt att beskriva fast jag tror grejen mest var att vara där och känna känslan. Kanske mailar dig direkt om det istf att skriva kommentar här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.