Aktuellt

Tajts-mania

Den ena dagen är jag helt tillfreds med min träningsgarderob. Tänker att den räcker. Att jag har allt jag behöver. Så händer det något. Inte så att garderoben brinner upp eller så, men plötsligt har jag INGET att ha på mig. Från en dag till en annan.

Nu är det tightslådan som gapar tom. Eller rättare sagt, den ÄR proppfull. Men inget som känns nytt. Som känns 2014. Och plötsligt finns tights överallt. I alla färger och former. Som lyfter och formar. Som bara syns och väcker känslor. Fula, snygga, roliga.

Som dessa, som modiga Jessica slog till på:
image

Eller dessa superhajpade Casall-tights som kan trolla fram former:

Sculpture-Cropp

Tänker man att det inte räcker med tights för att fixa formen kan man gå med i Sculpture Army och få gratis träningsprogram fr om 1 februari. Och kanske belöna sig med ett par tights efteråt.

Själv håller jag hårt i plånboken några dagar till. Till helgen blir det Nike Blast, och därifrån brukar man ju inte komma tomhänt. På vägen hem är förmodligen plånboken den enda som är tom…

0

11 Kommentarer

 • Svara
  Sarah
  28 januari, 2014 kl 15:50

  Kan man skicka med en önskelista?

  Min garderob har fyllts med lite vårnytt redan minsann. Tänker mig att våren kommer redan i mars. Mönstrat is da shit!

  0
  • Svara
   Anna
   28 januari, 2014 kl 17:10

   Kan, kan man. Men jag vågar inte lova att jag har plats över i väskan :)

   0
 • Svara
  Rebecca
  28 januari, 2014 kl 16:07

  Men ÅH! Kommer jag alltså kanske att få stöta på dig IRL efter så många år när du varit Piggelina på andra sidan skärmen? #wow

  0
  • Svara
   Anna
   28 januari, 2014 kl 17:11

   Åh, ska du också dit? Då ska jag hålla ögonen öppna :)

   0
 • Svara
  Lotta
  28 januari, 2014 kl 22:32

  Ja, jag hoppas att jag kommer kunna göra några fynd i shoppen i helgen. Det är ju oftast på Blast jag fyller på min träningsgarderob inför året. Sedan har vi speciella instruktörskläder som vi får av föreningen och som vi måste ha som instruktörer (eftersom de är sponsrade) så det är bara när jag tränar ”civilt” som de går åt – men påfyllning behövs ändå!!!

  0
 • Svara
  Andreas
  28 januari, 2014 kl 22:32

  Snitsiga!

  0
 • Svara
  Andreas
  29 januari, 2014 kl 13:02

  Kanske är mindre tvättkorg alt större tvättmaskin som är det egentliga problemet? :)

  Casalltajtsen vet jag inte vad jag ska tycka om. Tycker de skickar fel signaler till de som inte ännu insett tjusningen med att träna. ”ta på dig dem här, så behöver du inte göra så mycket annat”. Men om man vet vad de är som är så tekniskt bra med dem och vad de gör för en själv kan man väl köpa dem.

  0
  • Svara
   Anna
   29 januari, 2014 kl 15:40

   Jo, det är ju sånt som säljer. Som alltid. Kanske, kanske kan man slippa träna… :)

   0
 • Svara
  minatraningstajts
  29 januari, 2014 kl 15:10

  Alltså dom första. Så. Jävla. coola.

  0
  • Svara
   Anna
   29 januari, 2014 kl 15:36

   Eller hur!!!! Om man ändå hade haft lite av hennes hudfärg. Jag är rädd att jag är samma färg som tightsen men jag är nästan beredd att strunta i det! Jag. Vill. Ha.

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.