Aktuellt

Skoförsäljning!

Alltså jag har inte plats för fler löparskor i min garderob! Och jag har många skor som bara samlar damm. Känns dumt att slänga nya skor, därför tänkte jag kolla om det finns intresse för att köpa några bättre begagnade. Det gäller i första hand ett par Brooks Pure Flow och ett par Nike Flyknit Lunar.


Brooks Pure Connect. Använda två gånger. Strl: US9, EUR 40,5, UK7, CM 26.


Nike Flyknit Lunar. Använda två gånger. Strl; US 8,5, EUR 40, UK 6, CM 25,5

Maila mig på anna@piggelina.se om du är sugen, så kan vi komma överens om ett pris!

0

9 Kommentarer

 • Svara
  ANGELICA - Hälsosamt
  14 januari, 2014 kl 10:32

  Synd att jag har så små fötter :(

  0
  • Svara
   Anna
   14 januari, 2014 kl 13:59

   Attans! Men löpskor är alltid små i storlek. Jag har 38,5 i vanliga skor :)

   0
 • Svara
  minatraningstajts
  14 januari, 2014 kl 12:25

  Mycket bra, klart att det inte ska slängas! Jag har dock också fullt, hehe…

  0
 • Svara
  Susanne
  14 januari, 2014 kl 14:50

  Lite er info om skorna vore bra… Är dom breda? Smala? Typ av sko? Drop? Etc… går väl goggla sig fram men det kanske är fler än jag som undrar. :-)
  Storleken är perfekt till mig. Har också 38,5 i vanliga skor och brukar köpa typ 40 på löpardojor.
  Brooksen känns intressanta!

  0
  • Svara
   Anna
   14 januari, 2014 kl 16:43

   Ja det förstås..Jag har jättesmala fötter så så ganska smala är de, även om de inte är det smalaste jag äger. Hittar denna infon om flow 2 http://www.loplabbet.se/store/alla/brooks/brooks-pure-flow-2-dam.html, men nu är det ettan som jag har, så det kanske inte är helt lika… Hittar ingen info om ettan då den förmodligen inte säljs längre. Ska se om jag hittar mer info senare men nu kallar familjeplikten :) Maila mig gärna om du är intresserad!

   0
   • Svara
    Susanne
    17 januari, 2014 kl 11:32

    Tack. Men då du säger att du har jättesmala fötter inser jag att detta inte är en sko för mig… Jag har väldigt breda fötter och hög vrist. Så jag får avböja detta erbjudande. Men tack ändå.

    0
 • Svara
  Sara
  14 januari, 2014 kl 23:17

  Har du skor som samlar damm som inte går att sälja så tar jag gärna dem och skickar vidare med min tränarkompis Staffan som hänger i Etiopen. De är i despreat behov av skor där.

  0
  • Svara
   Anna
   14 januari, 2014 kl 23:31

   Jag har minst tre par till som jag vill bli av med men inte tänker sälja (lite väl begagnade…). När åker han till Etiopien nästa gång?

   0
   • Svara
    saraivarsson1001
    19 januari, 2014 kl 11:39

    Han åker imorgon, men komme tillbaka till Sverige 12 feb igen och åker ner 22 feb. Så när vi ses nästa gång kan du ge dem till mig så skickar jag vidare. Får gärna höra med vänner, bekantaockså om de har ska de vill bli av med :)

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.