Aktuellt

Skitpasset Allan

För dig som tröttnar på mig när jag lovordar löpningen och bara pratar om dess förträfflighet. Här är inlägget för dig. Dagens långpass sög. Jag kan inte komma på en enda grej med hela passet som var bra.

Photo 2012-12-02 08 40 24
Skorna jag borde haft…

Åkte till Skrylle för att slippa vinden och för att få uppleva lite skog. Lite lyx på en fredag. Men efter dagens långpass är jag beredd att reklamera Skrylle som skog. Det blåste minst lika mycket som ute på åkern och underlaget var mer skridskobana än skog. (Tanken på icebugs hade inte slagit mig då det var väldans bart och fint utanför min dörr när jag gick hemifrån).

Det tog ungefär fyra steg innan mjölksyran kom och trots att jag sprang i värsta pensionärstempot ville inte benen lyfta från underlaget. Det blev en 20 km lång kamp mot snö, ishalka, uppförsbackar, hjärnspöken, polarvind, minusgrader och blytunga ben. Men det som inte dödar härdar. Hoppas jag. För annars var det grymt ovärt.

Förövrigt undrar jag varför det inte finns rattvärme i bilar. Näst efter stjärtvärme måste det vara det mest livsnödvändiga i en bil!

Happy fredag på er!

0

8 Kommentarer

 • Svara
  Märta
  24 januari, 2014 kl 14:29

  Om inte annat så brukar duschen efter såna pass kännas mer än väl förtjänt…

  0
 • Svara
  Fredag
  24 januari, 2014 kl 22:02

  Men vilket pannben ett sånt pass bygger! Håller med om rattvärmen, kan ju inte vara rocket science direkt.

  0
 • Svara
  Jenny
  25 januari, 2014 kl 09:39

  Även om detta verkligen var ett skitpass så är jag himla avis ändå då jag är sjuk och inte kan träna alls:(

  0
 • Svara
  anneliten
  25 januari, 2014 kl 10:10

  Otroligt bra av dig att inte ge upp!

  0
 • Svara
  Rund är också en form!
  25 januari, 2014 kl 13:29

  Starkt pannben är a.l.d.r.i.g. ovärt! Heja dig!!

  0
 • Svara
  Lotta
  25 januari, 2014 kl 15:54

  Det finns rattvärme! Kommer inte ihåg vilket märke och modell men har sett det på reklam. Tycker dock att det är märkligt att det inte är standard i alla bilar sedan lång tid tillbaka för det är verkligen en nödvändighet. Jag som inte har någon som helst cirkulation ut i mina fingrar och alltid är iskall om fingrar behöver det. Nu för tiden brukar jag växelvis sitta på en hand i taget för att värma upp den mellan rumpan och sätesvärmen..

  0
  • Svara
   Anna
   25 januari, 2014 kl 17:12

   Haha, jag gör likadant. Så kör jag av vägen så är det för att jag sitter på händerna. Det borde vara lagstadgat tvång med rattvärme av säkerhetsskäl…. :)

   0
   • Svara
    Lotta
    25 januari, 2014 kl 21:35

    Jag försökte faktiskt beställa rattvärme när vi köpte en helt ny bil för två år sedan, för jag var säker på att det borde finnas, men säljaren tittade på mig som om jag va knäpp.. Fast på senare tid har jag som sagt sett i reklam att det finns på åtminstone en bilmodell. Skönt att vi är flera med isbitar till fingrar.

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.