Aktuellt

Periodare

Det finns många periodare när det gäller träning. Det börjar märkas på gymmet nu. De som kör tokintensivt ett par månader och sen bara försvinner. Går upp i rök.

image imageIMG_7146

Jag är också periodare. Fast mer när det gäller vilken SORTS träning. Ibland älskar jag spinning, ibland yoga. Löpningen hänger alltid med, den tröttnar jag aldrig på, men det där andra varierar.

Just nu har jag ett kombinerat yoga/rörlighet/funktionell styrka-flow. Känner mig stark och med kontroll över mina kroppsdelar. Älskar den känslan och vill ha mer. Därför lägger jag fokus på den typen av pass just nu när jag tränar för egen del.

Vad är din favoritträning just nu?

0

7 Kommentarer

 • Svara
  Linatriathlet
  9 januari, 2014 kl 17:27

  Favoritträning just nu måste bli löp, sim, cykel, styrka :) kanske inte helt oväntat ;)

  0
 • Svara
  Marja - Baka Sockerfritt
  9 januari, 2014 kl 18:48

  Det är lite tråkigt när det är så trångt på träningen, även om det såklart är bra att folk tränar. Jag är fast i passen step och skivstång, de har jag kört i flera år!

  0
 • Svara
  Saras Träningblogg
  9 januari, 2014 kl 19:47

  Ja en liten periodare finns det nog i oss alla, på olika sätt, jag slutar dock inte träna men som du, i olika former…men det känns bara bra!! Periodarna på gymmet får gärna droppa av snart tycker jag, det blev så trångt nu efter nyår! ;-) hehe

  0
  • Svara
   anneliten
   9 januari, 2014 kl 20:58

   Äsch, låt dem stanna. För folkhälsan. Om behovet växer kommer nog fler gym öppna.

   0
 • Svara
  Kicki
  9 januari, 2014 kl 21:03

  Har precis börjat på POWERyoga i höstas och tokgillar det. MEN så stel jag är…

  0
 • Svara
  Rebecca
  10 januari, 2014 kl 14:19

  Har också gillat yoga! men just nu är det jympa-pass på friskis som gäller. Och Step up!

  0
 • Svara
  Runner's High - om endorfiner, livet och kärleken till löpning
  10 januari, 2014 kl 17:59

  Jag är inte så mycket periodare faktiskt utan har ett jämnt upplägg av löpning och styrketräning (däremot att jag sämst på att få in yoga och andra rörlighetspass, måste bli bättre!). Den enda träningen som går i perioder för mig (med premiär för året idag Jippi!) är ländskidåkning, men det har ju sin naturliga förklaring :)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.