Aktuellt

Att skylla ifrån sig…


Bilden lånad från Nike.

Alltså. Nike Blast. 2 dagar kvar. Jag och dottern är redo. Väskorna är packade. I alla fall min…

Så tittar vi på schemat. Och passen som vi bokat. Hittar de mest konstiga sakerna. Step liksom??? När hände det senast?! Och dottern ska visst flasha i något som kallas “Lights, Camera, Action”. Ingen förstår hur det gick till. Jag skyller på henne. Hon skyller på mig.  Och på det faktum att SOMA kan höras som ZUMBA när man får frågan på telefon. Hon trodde hon skulle få dansa, nu får hon leka kickande lejon. Jag trodde inte jag skulle välja Body Pump som klass nummer 6. Efter en hel dags träning. Men det gjorde jag visst. Eller hon. Vad vet jag?

Förvirringen är total. Men det kommer bli bra. Jättebra. Bara SJ har koll på snön…

0

7 Kommentarer

 • Svara
  pernillabredolt
  30 januari, 2014 kl 18:15

  Ha en trevlig helg i Globen! Själv skippar jag iår och tar en weekend i NYC istället. Funkar det med :)

  0
  • Svara
   Anna
   30 januari, 2014 kl 22:19

   Gaaaah! Jag hade offrat Globen för New York ANYDAY! Njut, shoppa, fika, ät och ha en underbar resa!

   0
 • Svara
  Saras Träningblogg
  30 januari, 2014 kl 19:51

  Låter kanonkul :-D

  0
 • Svara
  Ingmarie
  30 januari, 2014 kl 22:13

  Hoppas resan går bra! Att ni får en kanonhelg är jag övertygad om. Och har du tråkigt så kan du alltid komma och kuta med mig. :-)

  0
  • Svara
   Anna
   30 januari, 2014 kl 22:20

   Jag får inte ner löparskorna hur mycket jag än hoppar på väskan. Så jag får fira en annan dag. Trist men sant. Vi får be NIKE flytta på den här helgen. Man kan inte komma och lägga saker så där på löpningens dag, det är oförskämt :)

   0
 • Svara
  Lotta
  3 februari, 2014 kl 10:31

  Haha, lustigt det där! Själv kan jag inte skylla på någon annan än mig själv. De senaste årens system när man bokar sig på nätet och direkt väljer och klickar i vilken klass man vill ha, och vet direkt om den är fullbokad eller om man får plats, är ju suveränt, ändå kommer jag dit och känner ”Men varför ska jag gå på den här klassen NU? och VARFÖR har jag inte bokat den här?” Jaja, i slutändan brukar det ju bli bra ändå.

  Men till exempel så valde jag att inte gå på Monika Björns spinning, precis som jag hade på känn (och släpade alltså med cykelskor helt i onödan, men eftersom vi åkte bil upp, och jag fattade beslutet hemma på hotellet på morgonen och lämnade kvar dem med resten av packningen i bilen så gjorde det väl inte så mkt) utan dansade i stora salen med Robert Sörensen i stället – och det behövdes ju ingen biljett till heller.

  0
  • Svara
   Anna
   3 februari, 2014 kl 10:48

   AAAAhhh, monikas pass som var så bra! Vilka blev bästa klasserna i helgen? Jag är helnöjd med det mesta och är helt glad i magen idag. Glad i magen och trött i huvudet. Och kroppen….

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.