Aktuellt

Julklapp från chefen

Idag hade vi julbord med jobbet. Jobbet där Fredrik är VD och jag ekonomichef. Eller städerska, friskvårdsansvarig och tvättmaskin om man så vill…

Anyway. Vi lyxade till det med ekologiskt julbord på Ängavallen. För det facila priset på 585 kr per person kan man inte sluta äta bara för att man blir mätt. Allt måste avsmakas. Även de 35 olika sorternas kakor på kakbuffén.  Vi rullade ut och orkade inte prata på hela vägen hem. Paltsvacka modell GRANDE alltså.

2013-12-17 13.06.07

Men jag fick inte bara mat. Jag fick en julklapp också. En lapp där jag fick hänga gubbe för att få veta vad jag skulle få. Jag hann inte ens bli lite hängd innan jag löste gåtan. URSVIK ULTRA.

75 km ultra i terräng. 5 varv på vardera 15 km. Jag tror han försöker göra sig av med mig.  Ett fint sätt att ge mig sparken. Jag dog en smula och har fortfarande inte kommit över chocken. Försöker förhandla mig till den kortare banan på tre varv = 45 km.  Får jag inte igenom det måste jag komma på en hämnd. En JOBBIG hämnd.

2013-12-17 11.38.25

0

3 Kommentarer

 • Svara
  anneliten
  17 december, 2013 kl 23:52

  Hi hi. Jag är ju VD. Kanske ska ge min ekonomi- (och städ-) ansvarige make en julklapp. men jag tror inte det blir Ursvik :-)

  0
 • Svara
  Ingmarie
  17 december, 2013 kl 23:56

  Shit vilket bra jobb (och chef) du har!
  You can do it!

  0
 • Svara
  Lina
  18 december, 2013 kl 07:18

  Grym julklapp :)!!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.