Aktuellt

2XU kompressionstights

Det verkar vara fler än jag som gillar tightsen i förra inlägget. Tightsen är av märket 2XU och de är verkligen galet snygga.

imageimageimage image

Fick möjlighet att testa en produkt ur Addnatures sortiment och valet föll på dessa. Har länge spanat på dem och såg nu chansen att äntligen få glida ner i den nya varianten med LILA text. Så himla fint.

Nyfiken på kompressionen, men helt ärligt mest för det estetiska. Lite yta mår man gott av.

När jag fiskade upp byxorna ur paketet var de typ en halvmeter långa. Blev orolig att jag beställt trekvartsbyxor lagom till vintern, men när jag hoppade i dem växte de ett par decimeter och blev nästan så långa som jag ville ha dem. Fast bara nästan. Med mina frusna anklar hade jag velat ha lite mer tyg men det åtgärdade jag med min nyinskaffade benvärmare.

Förutom längden är allting tipptopp med mina nya brallor. Älskar passformen, de sitter verkligen som en smäck. Vad gäller kompressionen vet jag inte riktigt. Gillar trycket precis som med mina kompressionsstrumpor, men vet inte om jag upplever någon skillnad i återhämtning precis. Skitsamma egentligen, de är ju sköna. Och färgen då. Lila. Det nya rosa. Kan inte bli mätt på det. Storleksmässigt är de som jag förväntade mig. Jag brukar köpa small och small fungerade utmärkt även här. Jag är 165 lång men hade nog inte velat vara mycket längre med tanke på benlängden…

Jag fortsätter spotta julklappstips. Köp för bövelen! Du kommer vara snyggast i spåret!

0

13 Kommentarer

 • Svara
  Träningsglädje
  4 december, 2013 kl 17:30

  är de så snygga? det enda jag ser är en gigantisk logga? jag gillar de till höger mest, tycker loggan är snygg där. lite lacktights på nåt sätt – futuristiska!

  0
  • Svara
   Anna
   4 december, 2013 kl 17:46

   Jaaa, tycker de är jättefina! Brukar inte gilla stora loggor, men jag associerar liksom inte detta till loggan, mer ett mönster. Som är lila :)

   0
 • Svara
  Sofia
  4 december, 2013 kl 17:38

  Mitt tryck lossnade, trots att jag har varit supernoga med dem. Har det hänt någon annan?

  0
  • Svara
   Johanna
   4 december, 2013 kl 17:47

   Mitt tryck sitter också jättedåligt och har lossnat i kanterna, trots att jag följt alla råd.

   0
   • Svara
    Anna
    4 december, 2013 kl 18:54

    Usch vad tråkigt! Jag håller er uppdaterade vad som händer med mina!

    0
  • Svara
   Anna
   4 december, 2013 kl 17:47

   Jag har hört det från andra på tidigare modeller. Vet inte om de åtgärdat. Annars får jag njuta av det lila så länge det blir kvar…. tråkigt i så fall!

   0
 • Svara
  Johan
  4 december, 2013 kl 19:01

  Jag har ett par som jag köpte förra året eller året innan. Det jag älskar med 2xu är att de finns i långa modeller. Mina byxor är ett par medium-long. Helt fantastiskt för mig som är 190cm och sällan får löparkläder som är tillräckligt långa :)

  Trycket har lossnat lite längst ner på ena benet, det stora trycket håller dock bra än så länge!

  0
  • Svara
   Anna
   4 december, 2013 kl 23:11

   Ahhh, hur kunde jag missa de långa modellerna?. Inte för att jag har jättelånga ben, men jag hade nog gillat några centimeter till i alla fall!

   0
 • Svara
  Saras träningsblogg
  4 december, 2013 kl 21:21

  håller med! supersnygga och absolut de skönaste tights jag har!! :-D

  0
 • Svara
  Camillas dagar
  4 december, 2013 kl 21:25

  Jag har haft korta såna hela sommaren och värmt med knästrumpor vid behov. Nu har jag även köpt vintermodellen, men jag tog den långa modellen, just med tanke på att jag vill åka skidor i dem också, utan att frysa om vristerna. Vet inte om de lila finns i längre, jag har vanliga svart/silver.

  0
 • Svara
  Ingmarie
  4 december, 2013 kl 21:50

  Konstigt ändå att löpartajts, precis som baddräkter, är så övervägande svarta. (!)

  0
 • Svara
  Helena
  5 december, 2013 kl 09:12

  Toppen med julklapptips! Jag läser gärna fler!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.