Aktuellt

Framsteg!

Den samlade naprapatkåren är enig. Jag behöver träna mina fötter. Ta kontroll över musklerna som tydligen finns där, men som jag har ytterst bristfällig kontakt med.

Så jag kniper och spretar. Tar i för kung och fosterland. Men inget händer. Inte förrän i morse.  Plötsligt börjar det rycka i vänster lilltå. Okontrollerat men ändå. Något händer.

Lite senare lyckas jag ta kontrollen. Styra rörelsen. Vifta. Det känns som när man lärde sig cykla. Grymt häftigt. Så jag går omkring och är stolt medan familjen tycker att jag är knäpp…

Högerfoten ligger lite efter men är på gång. Nu fattas bara de sista åtta tårna och lite tonus i fotvalven.  Sen kan jag förhoppningsvis springa lite bättre och lite skadefriare!

0

7 Kommentarer

 • Svara
  anneliten
  3 november, 2013 kl 12:48

  Hmm, det där är en av mina svagheter också. Brukar skylla på att en sena är av. Och det är den också – efter att jag råkade komma i vägen för ett krogbråk när jag var 18 typ. Men jag har ju 9 tår till och sen-förklaringen gäller nog inte för dessa. Tack för inspirerande film (he he), nu ska jag börja träna fötterna.

  0
  • Svara
   Anna
   4 november, 2013 kl 11:00

   Go go go! Så kan vi lilltå-fäktas nästa gång vi ses :)

   0
 • Svara
  minatraningstajts
  3 november, 2013 kl 18:31

  Underbar beskrivning :) Uppdatera gärna efter hand! Kroppen är intressant.

  0
 • Svara
  Ingmarie
  3 november, 2013 kl 21:49

  Be proud!
  Jag vickar och spretar allt jag kan. :-)

  0
 • Svara
  Sara
  3 november, 2013 kl 22:57

  Mina lilltår rör sig inte en mm. Stortårna har jag dock bra styr på. Och efter att ha suttat och stirrat på orörliga tår i evigheter idag så lyckades jag få vänster ”långtå” att vakna till liv med små små ryckningar :D

  0
  • Svara
   Anna
   4 november, 2013 kl 11:01

   Jag ska ta mig an stortårna nu. Mittentårna får vänta lite till. En tå i taget liksom :)

   0
   • Svara
    Andreas
    7 november, 2013 kl 14:53

    Sitta på huk som barn i 1-3 års åldern gör, och trycka ner stortån är jättebra övning:) Eller helt enkelt träna mer barfota på gymmet, så får fötterna sitt också samtidigt som man får den vanliga träninsdosen.

    En skoklädd fot sover i en oföränderlig miljö!

    Also::: http://www.xeroshoes.co.uk/
    perfekt att träna och springa i för 200kr

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.