Aktuellt

Blöta backintervaller

Det dök upp en lucka i dotterns handbollsschema som liksom blinkade LÖPNING. Och eftersom vi befann oss i Malmö blev valet enkelt – backintervaller i Bokskogen tillsammans med Sara och hennes löparprojekt.


Gammal bild. Men det var minst lika lerigt idag. Snyggast i handbollshallen sen…

En lysande idé igår kväll.  Lite mer motstånd i morse när jag insåg att det skulle regna hela dagen.  Men har man klickat KOMMER på ett facebook-evenemang kan man inte banga. Bara bita ihop, sätta på buffen och tagga.

Under 1.5 timme ute i skogen blev vi serverade allt från  rörlighetsövningar och löpskolning till regn, blöta löv, lera och slutligen alltså backar. En helt fantastisk combo om ni frågar mig. Kan inte annat än att älska regnet när jag väl är ute. Så friskt, så energigivande!

6 x 500  meter backe blev det. Med god draghjälp av en kille från TNT-träningarna. Kul när man lyckas hitta någon som man springer så jämnt med.  Så man kan pusha sig det där lite extra och inte frestas att släppa på gasen när det tuffar till.  Tydligen såg vi roliga ut också. För varje steg han tog, tog jag åtta. Man kallas väl inte ballerinalöpare för intet.

0

4 Kommentarer

 • Svara
  Rund är också en form!
  2 november, 2013 kl 19:32

  Åh vad roligt! Hoppas du sprang lite åt mig också? :-)
  PS. Och JA!! Allt som står på facebook är skrivet i sten. Hihi! ;-)

  0
 • Svara
  Sara
  2 november, 2013 kl 22:08

  Nä det var tur du klickat i KOMMER så jag fick njuta av lite ballerinasteg när jag hejade på er, men jag fick ju några egna stänk att glädjas åt. Kul att ses i leran :)

  0
 • Svara
  Ingmarie
  2 november, 2013 kl 22:15

  Äääälskar backar. Allra mest Hammarby. :-) Gött mos!

  0
 • Svara
  Saras Träningblogg
  3 november, 2013 kl 14:44

  Hääärligt med backa :-D

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.