Aktuellt

Ankelvärme!

Vet inte om det är för att jag har passerat 23 men mina hälsenor känns så knastriga och spröda när det är kallt. Hade velat ha någon slags klädesplagg för att värma vristerna men har inte hittat några. Förra året körde jag med avklippta strumpor, men det är ju liksom inte så flashigt. Man måste ju få vara fin även med åldersrelaterade bekymmer…

Tills jag har hittat de perfekta ankelvärmarna shoppar jag loss lite andra viktiga prylar. Typ ett träningslinne och ett par 2XU-tights. Nike-tightsen överlåter jag dock till någon annan. Även om de var apcoola.

imageimageimage

0

10 Kommentarer

 • Svara
  Saras Träningblogg
  16 november, 2013 kl 17:13

  Jag vill också ha de där SNYGGA 2XU!!!!

  0
 • Svara
  Nina L
  16 november, 2013 kl 21:07

  Går det inte bra med ett par rejäla ullstrumpor? Upplever inte att fötterna blir för varma även om anklarna mår finfint.

  0
  • Svara
   Anna
   16 november, 2013 kl 21:34

   Fast jag tror att det blir för tjockt i skon då… Vill liksom inte ha mer värme och tyg på själva foten, bara runt fotleden.

   0
   • Svara
    Nina L
    17 november, 2013 kl 00:22

    Ne, tänkte ju det redan när jag skrev det… Men jag har stora skor så det funkar på mig – å andra sidan är jag en varmis och fryser väldigt sällan… Men hon härnedan har nog hittat produkten för dig (från Houdini!)!

    0
 • Svara
  Caroline
  16 november, 2013 kl 21:48

  Jag har korta benvärmare vid ankeln o uppåt… billiga från typ hm men visst hade det varit kuligare med craft el nike :)

  0
 • Svara
  Johan
  16 november, 2013 kl 22:56

  Det här kanske kan vara något för dig?
  http://www.addnature.com/product.aspx?pf_id=HOUDINIPOWERANCLEGAITERS

  Gillar deras handledsvärmare, sen gillar jag att det är fri frakt och retur från addnature vilket underlättar om man vill ta hem och prova/titta på varorna.

  0
  • Svara
   Anna
   17 november, 2013 kl 16:38

   Jag slog till på dem! Har handledsvärmarna sen innan och älskar dem. Så det här kan liksom inte bli fel! Tack för tips!

   0
 • Svara
  Johanna
  17 november, 2013 kl 10:30

  Benvärmare är väl (?) ganska enkla att sticka själv och då får man dem precis så tjocka och coola som man vill :) Mamma har stickat åt mig, men jag behöver dem inte (ännu) då jag springer, men hon har själv samma problem som du att hälsenan behöver värme, så hon springer med hemstickade benvärmare.

  0
  • Svara
   Anna
   17 november, 2013 kl 16:41

   Ingenting är enkelt att sticka i min värld :) Sticka hör till samma kategori omöjligheter som att sy gardiner eller laga barnens kläder… Men mamma skulle nog kunna…

   0
   • Svara
    Johanna
    24 november, 2013 kl 15:13

    Ja, det är samma för mig, men jag trodde att alla andra kunde sticka ;) Konsultera mamma och önska i julklapp :D

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.