Aktuellt

Salt!

Jag är inget sockertroll. Jag tror att jag gillar kakor och efterrätter men när det kommer till kritan är det oftast fett och salt jag vill ha…  Men varför välja när man kan kombinera. Mitt nya choklad-fynd har allt:
2013-10-05 14.33.33

Vilken är din favoritchoklad?

0

3 Kommentarer

 • Svara
  Nina
  6 oktober, 2013 kl 18:50

  Men hallå, detdär kunde ha varit min choko! Njut för mej också, massor ;)

  0
 • Svara
  Lotta
  8 oktober, 2013 kl 11:16

  Åh, finns ju massor av fantastisk choklad. Mörk choklad (ren eller i olika smakvarianter) och saltlakrits är enda godiset jag gillar. Nåja, en riktigt fin mjölkchoklad av god kvalitet och med hög kakaohalt funkar oxå (även om jag föredrar mörk choklad alla gånger i veckan), men syntetiska marabou går fetbort.

  Mörk choklad med havssalt, eller saltlakrits, är en grym kombo, finns ju flera goda varianter. Och så gillar jag ICAs med tryffel och karamelliserad kokos – lite söt, men den rostade kokosen bryter fint och gillar man kokos är det en höjdare.

  0
 • Svara
  Sara
  9 oktober, 2013 kl 19:31

  Den med havssalt och lakrits är ”too die for”

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.