Aktuellt

Rebellisk

Sprang fartlek i bokskogen ikväll och tänkte därför inte springa i morgon.  Tanken var att ta det lite lugnt i veckan, inför födelsedagskalaset på söndag. Men så utlovas 17 grader och sol. Typ sommar. Hur kan man inte springa då?

Jag tror baske mig jag packar ner kjolen för lite transportlöpning. Lite rebell får man väl ändå vara?

(Och på tal om födelsedagskalas… du glömmer väl inte att göra mig sällskap! En eller flera sträckor…)

0

4 Kommentarer

 • Svara
  Kim
  23 oktober, 2013 kl 13:11

  Det är verkligen helt fantastiskt väder! Jag tänkte bege mig ut på en lunchpromenad nu i de 16 graderna!

  0
 • Svara
  anneliten
  23 oktober, 2013 kl 15:18

  Jassåminsann. Här är det visserligen varmt, men väldigt gråmulet och regnvått i luften. Njut du av ditt nästan-sommar-väder. På med kjolen.

  0
 • Svara
  Lotta
  23 oktober, 2013 kl 15:59

  Klart man måste springa om det blir 17 grader och sol! Här är det ganska varmt, men grått och regnigt, iofs inget hinder för att springa men det känns ändå inte helt fel att jag har bokad inomhusträning varje kväll den här veckan, bortsett från fredag, + lördag förmiddag så att jag bara inte hinner ut och springa. Jag menar, jag skulle ju inte hinna ut även om det var sol, men då skulle jag vara avundsjuk på alla utomhusrundor när jag är instängd i en svettigt inomhushall och bara längta ut, men vara tvungen att avstå eftersom jag snarare behöver mer vila än jag får för tillfället, än tvärtom.

  0
 • Svara
  Saras Träningblogg
  23 oktober, 2013 kl 17:14

  ojoj, det vädret har vi då inte i Götet iallafall ;)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.