Aktuellt

Yoga för löpare – workshop!

Det var löpningen som fick mig att börja yoga, och jag ser fortfarande yogan som ett grymt komplement till löpningen. Ett sätt att ta hand om den stela löparkroppen och göra den lite mer samarbetsvillig.

Min fantastiska yogalärare Åsa kommer hålla en workshop om yoga för löpare i Stockholm den 19/10 och jag skulle råda ALLA att gå dit. Åsa är helt fantastisk och hade jag bott några mil längre norrut hade jag inte tvekat. Nu får jag istället lobba för att hon ska komma ner hit… Jag börjar fjäska redan nu!

För dig som inte heller har möjlighet att gå på workshopen finns några av Åsas tips här!

Och för alla skåningar, ni går inte lottlösa. Vi har ju vår egen Sara!

0

4 Kommentarer

 • Svara
  Saras Träningsblogg
  16 september, 2013 kl 12:02

  Har faktiskt aldrig testat yoga! Kanske gör det någon gång…men just nu hittar jag inget sug för det :)

  0
 • Svara
  Snabba Fötter
  16 september, 2013 kl 13:11

  Det här är väl inte min favoritsysselsättning, men jag skulle säkert behöva det! :) Klickade faktiskt in på sidan med egna övningar, ett stort steg för mig! :)

  0
 • Svara
  Ingmarie
  17 september, 2013 kl 17:08

  Tack för tips!!!!!

  0
 • Svara
  Sara
  17 september, 2013 kl 19:08

  Jag gillar bilden. Kan hända att jag lånar ett liknande upplägg för en bild till min hemsida :) Och tack för reklamen :)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.