Aktuellt

Vinn ett års medlemskap i TNT!

image

Tamtadam! Jag har ett helt års medlemskap i Team Nordic Trail att lotta ut (värde 1495 kr).

Team Nordic Trail är Sveriges största satsning på trail och finns från och med nu i höst på flera platser i landet. Vill du också komma ut i skogen har du alltså chansen nu.

Skriv en kommentar om varför just du borde vinna ett medlemskap, så är du med i tävlingen. Jag drar en vinnare söndag 22/9.

25 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  11 september, 2013 kl 21:18

  För att se om det går att lära en asaflts-grusvägs-nötande snubbelfia lyfta på fötterna.
  Och dessutom övervinna sin rädsla för rötter, stenar och annat otyg som gömmer sig under träden.

 • Svara
  Sarah
  11 september, 2013 kl 21:38

  Nytt mål bestämt för nästa år- Ultravasan 45 km. Anmälan öppnar 22 september. Tänk att få fira det med trailmedlemskap samma kväll! Jag vill vinna!

 • Svara
  Kristian
  11 september, 2013 kl 21:55

  Blodad tand efter kullamannen 2013!
  TNT – bästa sätt att hålla tanden blödande?!

 • Svara
  Anna
  11 september, 2013 kl 22:07

  Ny utmaning 2014 – Kullamannen!
  TNT är helt säkert bästa träningsupplägget!

 • Svara
  Anna
  11 september, 2013 kl 22:14

  Vill inget hellre än att springa i skogens underbara natur, vore en fantastisk förmån att stöttas o peppas av Team Nordic Trail.

 • Svara
  Daniel
  11 september, 2013 kl 22:48

  Terrängskorna står ledsna och dammiga hemma i garderoben och drömmer längtansfullt efter äventyr på spännande stigar… Jag behöver detta för att sluta knarka asfalt!

 • Svara
  Malin
  12 september, 2013 kl 06:30

  Älskar skogen men behöver lite guidning och pepp för att våga mig ut på irrande stigar. Drömmer om att springa olika etapper på vandringleder där tempot har mindre betydelse än färden framåt mellan rötter, stenar och klipphällar.

 • Svara
  Elin M.
  12 september, 2013 kl 06:41

  Jag vill gärna vinna för att få chansen att utmana mig själv och utvecklas som löpare.
  Sprang mitt första terrängloppet i april och blev helt förälskad! Jag vill nu vidareutveckla min nya kärlek tillsammans med likasinnade och tillsammans med duktiga och engagerade ledare!

 • Svara
  Anna
  12 september, 2013 kl 09:08

  Tjur Ruset är bästa dagen på året för mig och jag försöker återskapa den dagen på egen hand i min närmaste skog men kommer inte i närheten… jag behöver någon som peppar mig och tror på min förmåga- själv är jag på tok för dålig på att pusha mig själv. Ge småbarnsmorsan en rolig kväll i veckan snälla :-)

 • Svara
  Anna
  12 september, 2013 kl 09:54

  Åh!
  2012 – året då många års asfaltstuggande straffade sig lagom till Sthlm marathon, i form av ett ilsket löparknä. Rehab och tandagnissel följde. Gjorde storstilad comeback, bara för att få ett nytt löparknä på andra benet. Jämmer och elände, den sorgen. Köper gymkort och börjar traggla med styrka, men det är ju så trist. Tvingar mig ut i skogen för att ge mina stackars ben ett mjukare underlag.
  Den lyckan! Helt plötsligt fick löpningen en ny mening. Jag kunde ganska snart avboka alla dyra terapitimmar, jag blev (ooooooh KLYSCHA!) en bättre människa.

  Jag har sneglat på TNT, jag har kalkylerat, budgeterat och funderat. Tyvärr sammanföll min skogsförälskelse med mitt beslut att lämna mitt trygga HR-jobb för fortsatta studier, och efter att kidsens handboll- och fotbollsavgifter är betalade så får jag vackert nöja mig med att njuta av det som är gratis. Jag villvillvillvill vinna!
  Ungefär lika mycket som jag vill bli av med mitt efterhängsna löparknä, bli grym på yoga, lära mig att stå på händer och vinna en miljon!

 • Svara
  Daniel Vitestam
  12 september, 2013 kl 14:09

  För att jag står på näsan varje gång jag lämnar asfalten.

 • Svara
  Em
  12 september, 2013 kl 15:49

  För att jag är nybliven trebarsmorsa som lovat springa Ultravasan nästa sommar, ’nuff said! :)

 • Svara
  Helena
  12 september, 2013 kl 19:59

  Skulle behöva någon ny utmaning och börja med TNT verkar jättekul.

 • Svara
  Christine
  12 september, 2013 kl 22:03

  Jag har blivit en förbannad soffpotatis och gillar det inte. Blir några sporadiska 5km men dom räknas inte. Ge mig ett jäkla medlemsskap så jag börjar kötta igen!! =)

 • Svara
  Signe
  13 september, 2013 kl 18:26

  Uppväxt mitt i de Småländska skogarna älskar jag att springa i skog och mark. Efter snart 2 år med så pass allvarlig underbensskada att inte ett enda löpsteg varit möjligt, börjar jag nu se ljuset i tunneln. Jag ligger inte längre vaken på kvällarna av smärta och jag kan numera promenera helt obehindrat. Sakta men säkert SKA jag ta mig tillbaka. Kan börja gråta när jag tänker på ett långpass en tidig söndagmorgon. Jag ska dit igen. Jag ska springa igen. Vore superkul och en riktig sporre att vinna medlemskap i Team Nordic Trail!

 • Svara
  dorro
  13 september, 2013 kl 20:38

  Jag drömmer och önskar att jag var en löpare och jag börjar sakta men säkert mer och mer tro att det kan bli möjligt men för att göra det mer möjligt kan jag behöva all pepp och inspiration som bara går. Jag älskar skogen. Är upp uppväxt vid ett stort naturreservat med skog skog och åter skog och jag saknar det. Du hör ju, jag behöver detta!! Team Nordic Trail låter spännande och läskigt på samma gång.

 • Svara
  Cecilia Nilsson
  15 september, 2013 kl 13:56

  Har bestämt mig för att springa mitt första marathon och för att min löpträning ska bli så optimal och rolig som möjligt behöver jag en grupp där jag både kan få och ge inspiration. Jag vill dela min träningsglädje med andra!

 • Svara
  Marie Andersson
  15 september, 2013 kl 16:53

  Har haft en motivationsdipp i sommar som nu är på väg att försvinna med höstvindarna och trailrunning är ju en så där himla rolig grej som är riktigt roligt ihop i en grupp med massa andra härliga människor. Livskvalitet och välkommen höstenkvalitét på en och samma gång =)

 • Svara
  Veronica
  15 september, 2013 kl 20:47

  Bland det bästa jag vet är att efter en arbetsdag sätta på sig joggingdojorna och bege sig ut på en underbar tur. Och i naturen trivs jag mest. Att få denna kombinationen med skolning och det stora pluset ”gemenskap” vore helt fantastiskt, eftersom det i övrigt är en ganska ”ensam-sport” för min del! :-)

 • Svara
  Linnea
  15 september, 2013 kl 21:34

  Min mamma pratar alltid om att hon älskar att vara ute i skogen men tiden räcker inte till. Dock har hon tid för att gå på gymmet och vad passar då inte bättre att kunna få ge henne ett sådant här kort nu när det äntligen öppnar i Göteborg!? Hon fyller snart 47 och är världens bästa mamma, detta hade hon blivit väldigt glad över!!

 • Svara
  Pia ÖBerg
  17 september, 2013 kl 10:06

  önskar mig träning för att bli bättre i ryggen. min läkare säger att jag ska vara ute i skogen och inte på asfalt. Detta kan vara grejen för mig.

 • Svara
  Anna
  17 september, 2013 kl 22:39

  Den här tävlingen vill jag verkligen vinna
  men då måste jag en bra motivering finna
  Som student verkar det föga orginellt
  att säga att jag har det dåligt ställt
  Jag exjobbar just nu med celler
  men hemma är det springskorna som gäller
  Att hänga med TNT ut i skog och mark
  skulle vara som att få leka i en stor lekpark
  Ja, tänk att få möta personer med samma intresse
  då skulle jag verkligen vara i mitt esse

 • Svara
  tomasroos
  20 september, 2013 kl 20:11

  Trevligt att springa/träna tillsammans med likasinnade, att ingå i ett nätverk med löpgalningar där även möjligheten att utbyta erfarenheter finns.

 • Svara
  Nettan
  21 september, 2013 kl 17:19

  Såg precis en bild på ett gäng från TNT alla såg SÅ GLADA UT!! Vem vill inte vara med då, känna vinden, leran och årstidernas olika utbud!!?!!! Närvaro och glädje av att springa och frihet du aldrig upplever på ett gym, jag vill gärna vinna! /Nettan

 • Svara
  Charlott
  22 september, 2013 kl 20:42

  2014 är mitt maraton år, vad kan vara bättre upplägg än ett medlemskap här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.