Aktuellt

Veggo-inspiration!

IMG_2277

Alltså ärligt. Jag måste få rekommendera en bok. En veggo-kokbok. För alla som tror att veggo per definition är tråkigt. Pasta med ketchup, kaninmat och överkokt sparris. Eller för er som bara vill ha mer veggo-inspiration. Den här boken har allt. Så fantastiskt gott att den mest inbitna köttälskaren kommer att slicka sig om munnen.

Enda nackdelen är att den är på engelska. Måtten är förvisso översatta till vanliga mått men ibland räcker inte ordförrådet till när det gäller grönsaker och kryddor.

Vill man inte köpa boken har de en hemsida också med många recept. Jag tror jag har rekommenderat den tidigare, men här kommer den igen: the green kitchen stories!

Smaklig spis!

7 Kommentarer

 • Svara
  Lisa
  3 september, 2013 kl 08:55

  Tack för tipset! Ska hålla utkik efter den:)…

 • Svara
  Lisa
  3 september, 2013 kl 08:58

  (surfade just in på hemsidan och hittade sjukaste paleo-brödet… dags att skaffa muffinsform!)

 • Svara
  CharlottaSofia
  3 september, 2013 kl 09:19

  Åh, vad roligt med tips! Är vegetarian sen många år men ibland är det himla kul med ny inspiration!

 • Svara
  Uppochoppa
  3 september, 2013 kl 09:52

  Tänk att jag går bet nästan varje gång jag ska laga vegetariskt. A snörper med munnen och någonstans där tappar jag energi. Det här kanske kan vara något!?

  • Svara
   Anna
   3 september, 2013 kl 10:53

   Tror jag absolut! Grejen är att den känns så nytänkande. Inte någon energisnål och torr sallad utan många energirika maträtter för oss som tränar. Mycket nötter, roliga biffar och framförallt en himla massa smak!!! Min i vanliga fall kräsna nioåring älskar maten vi lagar ur denna bok. Och det säger inte lite :)

 • Svara
  Malins melodi
  3 september, 2013 kl 13:30

  Tack för tipset! Min största utmaning när jag ska laga veggo är att det ska mätta både mig och min storätare till sambo, samt helst bli matlådor som inte blir alltför trista. Så all inspiration är bra inspiration.

 • Svara
  Ingmarie
  3 september, 2013 kl 22:22

  Du skrev detta som en räddande ängel i perfekt tajming!TACK! Bästa presenten fixad! :-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.