Aktuellt

Utlurad i skogen!

2013-09-12 19.14.24

Yoga 8.30-17. Hungrig, trött och kissnödig på tåget hem. Tänker att springa är det sista jag vill. Att soffan hade varit en mycket bättre idé.

Men det är ju orienteringstorsdag. Så jag får väl ta mig runt en runda medan dottern springer. 2,7 km är ju ingenting. Det borde man fixa både trött och kissnödig. Hungern åtgärdar jag med en stor påse nötter.

Sätter iväg. Och ganska direkt vaknar kroppen. Det är svalt i luften och och det känns friskt ute. Benen spritter. Tro fasen, de har ju inte fått springa sedan i lördags. När rundan är klar, vill benen ha mer. Beslutar mig för att springa hem också. Med lite kringelikrokar så att det inte ska bli så kort. Kroppen är ju igång nu. Underbara härliga sensommarkväll. Tur att man är så lättlurad! Soffan hade ju inte alls varit lika skön!

Men det var igår. Idag är det fredag. Och i morgon ska jag bli filmad på yogautbildningen. Tänker att det är det sista jag vill. Men jag har ingen bra plan på hur jag ska komma undan…

0

1 kommentar

  • Svara
    soffan
    13 september, 2013 kl 23:56

    Greenscreen och gröna kläder ;) .

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.