Aktuellt

Löpcoach-utbildning dag 1

2013-09-21-13.05.06.jpg

Har sagt det förr och jag säger det igen: jag kan inte få nog av träningslära, fysiologi, anatomi och allt annat kul som hör kroppen till.  Dag 1 i löpcoach-utbildningen tillägnades teori. Inte så mycket nytt under solen vad gäller träningsläran men repetition skadar aldrig. Dessutom mycket matnyttiga tips angående ledarskap, om hur man leder en grupp och vilka pass som fungerar bäst i grupp.

Skällsordet för dagen: slaskzonen! Den intensitet som är för lätt för att vara tuff och för tuff för att vara lätt. Zonen som sliter mer än den gör nytta. Zonen där de flesta väljer att träna pass efter pass. Känner mig träffad ända in i märgen. Sedan jag blev skadad i vaden har jag aldrig kommit ur slasken. Dags att ändra på det nu och återgå till min varierade träning. För minskad skaderisk, för resultat!

I morgon går vi vidare med den praktiska biten och jag kan nästan inte bärga mig.

Bästa Sofia på samma utbildning! Driftig tjej med härliga planer!

3 Kommentarer

 • Svara
  Saras Träningsblogg
  21 september, 2013 kl 22:05

  Låter riktigt kul! Vilken lärorik dag :)

 • Svara
  Andreas
  21 september, 2013 kl 23:31

  Spännande! (:

 • Svara
  Ingmarie
  22 september, 2013 kl 21:02

  Ibland räcker det bra med att bara bli bekräftad i det man redan kan. :-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.