Aktuellt

Full rulle på en tisdag…

När jag började blogga för 6 år sedan trodde jag att jag skulle frälsa världen med min kunskap. Tänkte mig många och långa fakta-inlägg. Efter två inlägg tappade jag tålamodet att fakta-söka. Dessutom blev det rätt tråkigt. Bloggen förvandlades till min träningsdagbok och växte till en liten del av mig. Min lilla bebis.

Jag har min blogg att tacka för mycket. Nya vänner och kontakter. Möjligheter att testa produkter, kläder och andra roliga ting. Den är också orsaken till att jag titt som tätt hamnar i tidningen…

Under de senaste åren har jag har pratat om nötter i Aftonbladet, gjort burpees i radio och pratat skador i teve. Idag tränade jag TRX i min trädgård för en artikel i tidningen Hälsa. Så här såg det ut när trädgården förvandlades till fotostudio.  Jag hoppas han retuscherar bort maskrosorna…

IMG_2626 IMG_2625
Men bloggen är ju inte allt. Man måste ju ha ett riktigt liv också. Därför har jag instruerat yoga, löpstyrka och spinning, sprungit ett par varv på St Hans backar, bokfört ikapp en månad, vunnit en löparjacka och betalat ut lön. En helt ok tisdag om ni frågar mig!
2013-09-24 15.12.41 2013-09-24 15.16.12
Här blir det många pass framöver.  Så nära ett fjäll man kan komma på den här sidan Skåne!

0

5 Kommentarer

 • Svara
  Träningsglädje
  25 september, 2013 kl 00:34

  Det här med att ni har sommar och t-shirts och vi har snö och underställ…

  0
 • Svara
  Nina
  25 september, 2013 kl 06:34

  Sköna tisdag!
  Glad att jag snubblat in på din blogg, du levererar bra balans och både livs- & träningslust. Tack!

  0
 • Svara
  minatraningstajts
  25 september, 2013 kl 11:39

  Glad över din dagbok!

  0
 • Svara
  Kim
  25 september, 2013 kl 12:15

  Haha, det är vad jag kallar produktiv tisdag! Vad hann jag med igår… jobba och spela en timme tennis. Alltid något i alla fall!

  0
 • Svara
  Saras Träningblogg
  25 september, 2013 kl 17:27

  Va kul! Då får man se till och köpa den tidningen sen då :D

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.