Aktuellt

Facebook

Alltså Facebook. Träningsuppdateringar kan verkligen vara jättepeppande. Men idag orsakar de mest avundsjuka…

Photo 2012-09-01 14 12 24
Så här såg det ut förra året…

I helgen är det nämligen Trailcamp i Körsbärsdalen. Bilder på fantastisk natur varvas med bilder på trailskor och underbara middagar. Och eftersom jag var med förra året vet jag att det är precis så underbart som det verkar på Facebook. Inte bara en Facebook-yta.  Så jag blir avundsjuk. Helt o-yogish, men sån är jag!

Visst, jag har det jättebra på min yogautbildning, men när vädret krämar på med den allra sista sommaren så är det svårt att inte vara lite avundsjuk på de som tassar omkring i naturen på Österlen. En varm yoga-lokal hade ju dugt lika bra en regnig helg!

Å andra sidan har jag fått se mig själv på film. Och det är ju också en ganska spännade upplevelse…

0

5 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  14 september, 2013 kl 22:32

  Jag känner likadant om det är någon tröst.. Men du, vi är bara människor. :-)

  0
 • Svara
  minatraningstajts
  15 september, 2013 kl 06:44

  Jag förstår dig precis! Har också innehelg… Missade att se alla härliga halvmaralöpare igår.

  0
 • Svara
  Marina
  15 september, 2013 kl 09:50

  Hej! Du som bor i Skåne kanske kan hjälpa mig. Jag letar efter träningshelg/träningscamp i Skåne. Själv bor jag nära Kristianstad och har hittat ett event i Åhus men jag kan inte den 5 oktober. Känner du till något eller kan du tänka dig att det kanske finns någon sida eller lista att leta på?

  Ha en bra söndag!

  0
  • Svara
   Anna
   15 september, 2013 kl 20:23

   Vet inga sådär spontant just nu, men lovar att rapportera på bloggen om jag får nys om några! Ha det gott så länge!

   0
 • Svara
  Daniel
  16 september, 2013 kl 07:50

  Aha ! då var det dem jag mötte !

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.