Aktuellt

Tjejmilen 2013

image

Jag kom ihåg den första upplagan av Tjejmilen. Inte så att jag sprang, jag var ju bara 11 år. Men jag kom ihåg hur stort det var i alla tidningar. Sedan dess har loppet gått typ 29 gånger utan att jag lyckats ta mig dit, men i år är det dags.

Genom mitt samarbete med Intersport har jag fått möjlighet att springa årets upplaga. Tillsammans med dryga 30 000 andra tjejer OCH min egen dotter!

Jag har två målsättningar med loppet! För egen del är det att njuta av folkfesten och insupa löparglädje. Ett tidsmål kanske vore på sin plats men första gången jag springer lopp brukar jag passa på att strunta i det. Alla andra gånger måste man ju ändå tävla med sin gamla tid…

Den andra målsättningen gäller min dotter. Hon som tycker det är rätt tråkigt att springa. Hon som gärna vill springa fort men helst inte löpträna. Jag vill att hon ska ta sig i mål med en härlig känsla i kroppen. Att hon känner sig stark hela vägen och kan tänka sig att göra det igen. För vore det inte kvalitetstid med barn att få åka till Stockholm varje höst och springa lite. Först en mil på Djurgården och sen några mil i affärerna…

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Intersport.
image

0

4 Kommentarer

 • Svara
  mia
  28 augusti, 2013 kl 19:33

  Åh hoppas din dotter kommer gilla det. Min mamma utmanade mig för 9 år sedan att springa tjejmilen med henne. Nu är jag fast! Vi springer minst 1 lopp om året tillsammans och nu senaste tjejmilen i New York :) Nästa vecka kör vi i Stockholm. Njuuuuuut!!!!

  0
  • Svara
   Anna
   30 augusti, 2013 kl 16:44

   Å vad mysigt! Det är så jag hade hoppats att det skulle kunna bli. Men vi får se, löpning är inte hennes favoritgren :)

   0
 • Svara
  Saras träningsblogg
  28 augusti, 2013 kl 20:57

  Alltid kul att springa lite lopp :-)

  0
 • Svara
  minatraningstajts
  29 augusti, 2013 kl 06:14

  Alltid kul att springa lopp, säger jag som ovan. Jag skulle ha sprungit med jobbet, men väljer istället en av bästisarnas barnadop. Ja, det är alltså bästisens barn som döps. Hejar på dig och alla andra sköna quinns förstås.

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.