Aktuellt

Återfödd löpare!

IMG_1099
Hej då skogen. Ses snart igen!

Senaste veckans terränglöpning har väckt löpargnistan i mig. Fått mig att känna mig som en “riktig” löpare igen.  Inte bara en skadeskjuten löpare som cyklar mer än jag springer.  Jag är inte i fornstor form, det går stundtals trögt, men jag har hittat motivationen, känslan och längtan efter mer.

Shit vad jag vill springa.

0

3 Kommentarer

 • Svara
  Rund är också en form!
  8 augusti, 2013 kl 20:57

  Välkommen till trail-nördarnas värld! ;-)

  0
 • Svara
  Miranda
  8 augusti, 2013 kl 21:09

  HEJA ANNA HEJA ANNA :)

  0
 • Svara
  Helena
  9 augusti, 2013 kl 09:38

  Åh vad kul med löpningen! Känner igen mig! Inte roligt att springa när kroppen känns avig och fel!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.